Jaka kosiarka do trawy?

« Powrót do grupy: Pielęgnacja ogrodu

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

2 sierpnia 2010, 12:01

Zgadzam sie: good 0 bad

Wiem, że to może niezbyt dobry dział na takie pytanie ale poradźcie mi jaką kosiarkę do trawy kupić? Chciałabym jakąś niedrogą a dobrą.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 sierpnia 2010, 13:53

Osobiście jestem szczęliwym posiadaczem kosiarki husqvarna i mimo tego że tania nie była służy mi juz dość długo i działa bez zarzutów. Także polecam odłożyć sobie pieniążki i kupić sobię pożądną kosiarkę, bo te tanie w praktyce drożej wyjdą licząc ciągłe naprawy w serwisie lub wymienianie co kilka miesięcy na nową ;)
pozdrawiam :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 sierpnia 2010, 10:56

Polecam kosiarki firmy Husqvarna. Nie są może zbyt tanie, ale z pewnością świetne i wydaje mi się że lepiej wydać więcej pieniążków na lepszy sprzęt niż kupować co jakiś czas tańsze.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 sierpnia 2010, 11:23

wybacz, ale to nie tyle niestosowny temat do tego działu, co raczej powtarzające się pytanie! To już było. Podejrzewam, że niewiele się zmieniło od tamtego czasu.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 maja 2011, 10:41

Ja raczej mam dobre zdanie o tej marce - do prac domowych dla amatorów jest spoko, ale zawsze można trafić na jakiś wadliwy model :/ Jeśli ma być niedroga to może jeszcze NAC S510V cos koło 800 złotych kosztuje.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 maja 2011, 16:20

o ta co poleca r.aleb jest dobra ale sam wezmę chyba trochę tańszą wersję: htt p://alle gro.pl/hit-ko siarka-spalinowa-leader-500-bs-naped-i 1622516829.html
jak za te pieniądze to naprawdę hit!

Zgłoś | Cytuj | Link

7 czerwca 2011, 11:01

tak gwoli podsumowania i zamknięcia tematu: kupiłem tego leadera, którego polecał m4rekkk więc podzielę się moimi spostrzeżeniami. Kosiarka tania (nie to co husqvarna,na taką mnie zwyczajnie nie stać) , a naprawdę dobra, porządnie wykonana i cicha jak na spalinową. Teść ( który nie gustuje w zakupach internetowych) kupił tańszą w leroy merlin, ale oddał po pierwszym użyciu, bo ostrze pękło... moja działa póki co bez zarzutu :) oby tak dalej:)

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lipca 2011, 13:59

Użytkownik kinga20 napisał: Wiem, że to może niezbyt dobry dział na takie pytanie ale
poradźcie mi jaką kosiarkę do trawy kupić? Chciałabym
jakąś niedrogą a dobrą.

Kingo, żebym mógł polecić Ci dobrą kosiarkę to muszę wiedzieć jak duży masz ogród i czy zależy Ci na kosiarce elektrycznej czy spalinowej. Ja teraz jestem w fazie testowania takiej kosiarki. Jest to jeden z tańszych produktów z tej półki. Kosiarka samojezdna, z silnikiem Briggs & Stratton, 5,5 KM, pojemny kosz itp.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 marca 2012, 14:27

wiosna coraz bliżej więc najwyższy czas, żeby zacząć myśleć o ogrodzie. Sama przymierzam się do tego, żeby kupić nową kosiarkę, ale nie wiem zupełnie jaką wybrać. widzę, że jesteście raczej zgodni co do firmy, ale mnie wpadła w oko kosiarka Al-ko. I chcę was zapytać, czy wiecie coś na temat tej firmy?

Zgłoś | Cytuj | Link

24 kwietnia 2012, 09:54

power, ja co nieco wiem na temat kosiarek alko i muszę ci powiedzieć, że od jakiegoś czasu jestem szczęśliwą posiadaczką jednego z modeli konkretnie 46 BR Comfort i przyznam, że sprawdza się fantastycznie, dobrze się prowadzi, mocny silnik, ostre noże dają radę także z dość wysoką trawą.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pilarka - jaki olej? Liczba postów: 65 Grupa: Pielęgnacja... Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mogę polecić stronę, na której znajdziecie ofertę profesjonalnej firmy Oiler - odbiór odpadów niebezpiecznych , która o...
  • Sensowny zbiornik na deszczówkę Liczba postów: 13 Grupa: Pielęgnacja... W obliczu coraz częstszych anomalii pogodowych miasta muszą dostosowywać swoją infrastrukturę do nowych wyzwań. W Szczecinie odbyło się ważne spotkanie dotycząc...
  • Jakie drzewa owocowe? Liczba postów: 75 Grupa: Pielęgnacja... Gdzie Wy najczęściej szukacie informacji na interesujące Was tematy? Przeglądałem różne portale informacyjne i natrafiłem na bardzo interesujący artykuł na tema...
  • Jak dbać o swój ogród? Liczba postów: 455 Grupa: Pielęgnacja... Szukając dobrej hurtowni, gdzie będziecie mogli kupić wyposażenie ogrodowe typu sekatory, piły, nożyce do trawy, ale również sprzętu jak kosiarki, podkaszarki,....
  • Części do systemów nawodnienia Liczba postów: 4 Grupa: Pielęgnacja... Gdzie kupujecie na swoje uprawy części do systemów nawadniających, jak coś trzeba naprawić? Macie jakichś sprawdzonych dostawców, których ewentualnie możecie po...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19582 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 336

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >