wybór kosiarki to nie jest taka prosta sprawa, bo musimy sobie odpowiedzieć na kilka pytań. Po pierwsze, czego od niej oczekujemy. Po drugie, jaką chcemy, czy to ma być elektryczna, czy spalinowa, poza tym też ważne dla mnie jest to, w jaki sposób jest wykonana. Do mnie najbardziej przemawiają kosiarki spalinowe, jakiś czas temu nabyłam kosiarkę alko i przyznam, że jest ona rewelacyjna, mocny silnik, dobrze się ją prowadzi i ostre noże daje radę nawet z dość sporą trawą.
offline żonkil doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: bob_budowniczy praktykant |
ja jestem podobnego zdania, jak mój przedmówca, że lepsze są dla mnie kosiarki spalinowe, przynajmniej nie muszę się martwić o to, że mi gdzieś kabel nie sięgnie, albo co gorsza, że mogę go gdzieś niechcący przeciąć. A co do kosiarek alko to przyznam, że sam mam jeden z ich modeli i jestem bardzo zadowolony. Są mocne, dokładnie koszą, super się je prowadzi nie zacinają się kółka, bo w poprzedniej to niestety tak było, że kółka mi się zacinały co utrudniało pracę. |
| |
Reklamy Google | |
offline majstero88 praktykant
|
|
| |
offline majstero88 praktykant
|
Zgadzam się w 100% z wypowiedziami powyżej. szukając w
internecie informacji natknąłem się na takie artykuły
: |
| |
Gość: mocwitamin praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: tomato praktykant |
|
| |
Gość: konstans praktykant |
|
| |
Gość: konstans praktykant |
|
| |
Gość: Momni praktykant |
|
| |
Gość: kamil1198 praktykant |
jak dla mnie kazda firma moze zawiesc. Duzo zależy od szczęścia. Ja nie chciałem przepłacac i kupiłem używaną kasiarkę. trzeba było w niej wymienić łożyska ale miałem takie www.metex-lozyska.pl wiec za niewielką kasę mam sprawną kosiarkę. |
|