jestem podobnego zdania, co tutaj zostało napisane, że jak jesteśmy na etapie wyboru kosiarki to ważne jest to, co dla nas jest najważniejsze, żeby dobierać indywidualnie, do naszych potrzeb. Nie ma kosiarek uniwersalnych, takich, które będą dobre dla każdego. Ja jakiś czas temu sama stałam przed wyborem najlepszej dla siebie i postawiłam na spalinową Alko. Jest mocna, dobrze się prowadzi, doskonała jeśli chodzi o koszenie wysokiej trawy.
Gość: kolorcegły praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: małpka praktykant |
o widzisz fajnie, że to piszesz, bo ja jestem na etapie kupna kosiarki i wybrałam sobie taki model http://www.sklepal-ko.pl/nowosci/classic-4-6-b-a.html nieco się wahałam, ale skoro mówisz, że są dobre to chyba nie ma się nad czym zastanawiać. Jest na promocji i te trzy lata gwarancji też przekonują. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: klemnss praktykant |
|
| |
offline woodi doświadczony
|
|
| |
Gość: Minini praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline gabon fachowiec
|
Mamy spalinową kosiarkę z napędem, zdaje się, że 44 cm obszaru koszenia. U nas się fajnie sprawdziła, ale też zwracajcie uwagę na eksploatację. Inaczej będzie, jeśli zalejecie sprzęt byle jakim paliwem, a inaczej jeśli będzie to coś porządnego. Nawet sobie przetestujcie, jak będzie działać na ekologicznym Warter Fuels. Kwestia mniejszej ilości spalin to jedno, ale chodzi też o to, że po prostu urządzenie jakby zyskało na mocy, łatwiej idzie, silnik pracuje równo, a to dla nas kluczowe. |
|