Gazowych używają kucharze. Względem samego gotowania jest lepsza (można np. opalić paprykę czy cebulę). Natomiast jeśli chodzi o utrzymanie czystości i ogólna funkcjonalność to wolę elektryczne. Osobiście mam indukcyjną i jestem zadowolony. Rachunki nie są dużo większe niż za gaz, trzeba tylko umiejętnie z tego korzystać.
offline Witkacy praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline doityourself fachowiec
|
e nie przesadzaj niekumata jak się nauczysz uzywac płyty to nie bedzie takich problemów :) my do niedawna mielismy taką amice http://www.mixmedia.pl/top-produkty-wsrod-kuchni,a-2801 i powiem ci że się bardzo dobrze sprawdzała. Moja teściowa ma jeszcze ruską kuchenkę chyba ma ją już z 40 lat i działa - aczkolwiek ja bym się bała że moze gdzieś gaz wyciekać brr.. aż strach |
| |
Reklamy Google | |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
| |
offline zuzkaa doświadczony
|
A ja jestem za płytami grzewczymi, bo według mnie to bezpieczniejsze rozwiązanie niż kuchenka gazowa. U siebie w kuchni mam płytę ceramiczną, dokładnie tę - http://www.kernau.com/produkt/khc-6411.html i według mnie kupno jej było bardzo dobrym pomysłem. Płyta wyposażona jest w cztery pola, które szybko osiągają swoją moc. Gotuję codziennie, dlatego miałam już wielokrotnie okazję sprawdzić jak płyta się spisuje i oceniam ją bardzo dobrze. |
Ten post był edytowany przez zuzkaa dnia: 12 lutego 2016, 10:29 | |
| |
offline marcelina fachowiec
|
Interesuje mnie dystrybutor do piwa i pakowarka próżniowa. Czy znacie sklep internetowy z takim asortymentem? Jak na razie znalazłam w Internecie hurtownie Invest Horeca. Więcej informacji na stronie https://investhoreca.pl/c/2030/nalewaki-do-pi wa.html |
| |
Reklamy Google |