offline myszek doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: natka91 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: usia praktykant |
|
| |
offline szefowa1 majster
|
Wszystko raczej zależy w jakim stylu szukasz takiej lampy, bo oczywiście musi ona pasować do reszty wnętrza. :) Mi bardzo podobają się lampy od https://lampypolska.pl/. Szczególnie jeden model lampy podłogowej mnie urzekł - lampa Maxlight Lollipop. |
| |
Gość: migotkaa praktykant |
A czy gdzieś widzieliście może ładne, dobre kinkiety zewnętrzne nowoczesne ? Wiecie od jakiegoś czasu się rozglądam i nie mogę dopasować do siebie odpowiedniej lampy... Może mnie nakierujecie na jakiś konkretny sklep? |
| |
Reklamy Google | |
Gość: mysia praktykant |
|
| |
Gość: monia22 praktykant |
A ja planuję właśnie zakupić sobie przecudne lampki nocne z kryształkami , które właśnie upolowałam w sklepie Elektro Mag. Jestem zachwycona ich estetyką i elegancją, dlatego koniecznie muszę je mieć.. |
| |
offline mamamotherr praktykant
|
|
| |
offline 90kiero90 praktykant
|
V-TAC (taki sprawdzony przeze mnie producent) ma spory wybór. Od czasu do czasu wymieniam oświetlenie u siebie i zawsze zgłaszam się wtedy do przedstawicieli tej marki. Jeszcze nigdy mnie nie zawiedli. Możesz sama zdecydować, co chcesz konkretnie kupić. Możesz zdać się na pomoc ekspertów z V-TAC. Mnie bardzo podoba się to, że sprzedawane lampy są nie tylko nowoczesne, ale także bardzo solidne. Od pewnego czas mocno zwracam uwagę na to, by zakup był na lata, a nie tylko na lato. A rzeczy od tego brandu są naprawdę bardzo wytrzymałe i za to wielki plus. |
| |
offline mamamotherr praktykant
|
|
|
Jaka lampa do salonu?
«
Powrót do grupy: Oświetlenie wnętrz
Ostatnio na forum
- barek i alkohole Liczba postów: 57 Grupa: Oświetlenie... Czy ktoś może polecić sprawdzone miejsce w Warszawie, gdzie można skorzystać z profesjonalnego odtrucia alkoholowego? Zależy mi na bezpieczeństwie i profesjonal...
- czy takie lampy są znów modne Liczba postów: 112 Grupa: Oświetlenie... Mega interesujące lampy drewniane widziałem tutaj: https://eco-deco-art.pl/lampy/. Lampy jednak bardzo nietypowe i robione ręcznie na zamówienie. Cena jednak wy...
- OBZOR - włączniki i gniazda Liczba postów: 24 Grupa: Oświetlenie... Niestety ja póki co jeszcze tych rozwiązań nie znam ale za to chcę powiedzieć, że całkiem istotną sprawą jest to aby wiedzieć również jak ważną sprawą jest to a...
- Świetliki dachowe Liczba postów: 4 Grupa: Oświetlenie... Rownież szukam opinii na temat takiego systemu doświetlania pomieszczeń. W najbliższym czasie będę musiał podjąć decyzję - inwestować w coś takiego, czy odpuści...
- oświetlenie do sypialni Liczba postów: 199 Grupa: Oświetlenie... Użytkownik Gość: miśka napisał: Właśnie jestem po remoncie sypialni i zastanawiam się jakie oświetlenie wybrać bo jednak dwie lampki na stoliczkach nocnych nie....