Osobiście polecam pompy ciepła firmy Vikersonn.
Osobą zainteresowanym porównaniem cen pomp ciepła i
otrzymaniem 5 % rabatu dla pomp ciepła firmy Vikersonn,
polecam: http://www.pompy-ciepla-ceny.pl
Stron: 19 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸
Gość: pompy ciepła praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Marek34 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: afrost praktykant |
|
| |
offline qbalinka praktykant
|
|
| |
Gość: pompy ciepła praktykant |
Jak chcesz kupić taniej pompę ciepła firmy Vikersonn,
sprawdź pompy
ciepła |
| |
Reklamy Google | |
Gość: JoannaB73 praktykant |
Witam, |
| |
Gość: Ketro praktykant |
Co myślicie o pompach ciepła Ulrich ?: |
| |
offline janusz-budowlane praktykant
|
widzę że bardzo zachwalacie najróżniejsze pompy tyle że nikt nie podaje temperatury do jakiej pracują bez pomocy grzałek ,przyznaje że jestem dystrybutorem a jak wiadomo każdy zachwala własne produkty,więc jeżeli znajdziecie pompę która ma lepsze parametry pracy bez pomocy grzałek jak-25C to dajcie znać,podaje stronę. www.mecaterm.pl |
| |
Gość: były pracownik praktykant |
Ciekawe jak na jednym forum znalazło się tylu użytkowników vikerssona skora ta firma do 2012 zrobiła zaledwie około 30 instalacji. Na dodatek jej więzi z norweską technologią i doświadczenie ze Skandynawii to tylko nazwa, wszystko robią w Polsce (sprawdźcie sobie norweskie strony). Poza tym koszt rzeczywisty całej instalacji jest wiele wyższy niż podany w kalkulatorze ("zagęszczenie rurek przy schodach zmienia przeliczanie metrażu" -itp)Wiem wiele na ten temat i znam ich strategie. Jak ktoś nie wierzy to nie zapyta się na infolinii, czy dla domu 200m zrobią kompleksową instalację z odwiertami za 60tyś -tak jak to reklamują na youtube. Podpowiadam naprawdę ten koszt przebije 80 tyś (w kalkulatorze wszystko jest netto). Pozdrawiam szefa i odradzam współpracy, bo sam tam pracowałem. |
| |
offline dolphin praktykant
|
Szczery człowiek jesteś, i dobrze. |
|
Stron: 19 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸