Gość: kwiatuszek praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline MichalKanon doświadczony
|
|
| |
Gość: Kasiakowa praktykant |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 3 lutego 2015, 13:48 | |
| |
offline michasia715 doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline mariola doświadczony
|
A ja lubię taka gruba bawełniania. |
| |
offline michasia715 doświadczony
|
co do satyny to też tak myślałam, może inaczej wszyscy w koło mi mówili, że jest zimna ściąga się, itp. ale na rocznice z mężem dostaliśmy taką pościel i któregoś razu ją założyłam. Od tamtej pory nie kupuje innych oprócz satyny :wink: fakt zimno trochę jest ale zaraz jak się kładzie nim się rozgrzeje(tak jest bez znaczenia na materiał pościeli). Później robi się cieplutko :D co do nadruków, to jeszcze nie spotkałam się z tym, żeby jakieś się starły. Pomimo wielokrotnego prania, pościel wygląda jak nowa. Wszystko zależy od jakości :wink: |
| |
Gość: Mariolka praktykant |
Witam, również miałam wątpliwości co do satyny. Koleżanka miała satynową z leclerca i zaczęła tracić kolory po praniu... Kilka m-cy temu dostałam - również w prezencie jw :) - pościel satynową greno - taką - http://www.talisman.com.pl/sklep/index.php?ma in_page=product_info&cPath=28&products_id=97 , i jestem zadowolona. Nazwa może taka sama jak z hipermarketu, ale jest to zupełnie inna tkanina . pozdrawiam :roll: |
| |
Gość praktykant |
|
| |
offline aurora majster
|
|
|
Jaka posciel wybrać?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- czym wyczyścić płytki po fudze? Liczba postów: 3757 Grupa: Porady i op... Wyczyścić będzie trudno. Najważniejsze to po prostu na czas je zaimpregnować.
- projektant wnetrz warto? Liczba postów: 450 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....
- jakie prezenty zrobić? Liczba postów: 19 Grupa: Porady i op... Świąteczna choinka pełna pralin z mlecznej czekolady to doskonały pomysł na słodki upominek dla bliskich. Dostępna na https://smaczajama.pl/pl/p/-Lindt-Lindor -S...
- jaką firmę w Poznaniu wynająć do przeprowadzki Liczba postów: 185 Grupa: Porady i op... Większość osób, przynajmniej raz w życiu, czeka przeprowadzka. Nie jest to nic przyjemnego, ale takie zadanie można skutecznie ułatwić. Kiedy do przetransportow...
- Przeprowadzka - Kraków Liczba postów: 26 Grupa: Porady i op... Moim zdaniem przeprowadzka może być stresującym i przytłaczającym doświadczeniem, zwłaszcza jeśli próbujesz zrobić to wszystko na własną rękę. Dlatego warto wzi...