Jeśli miałbym polecać jakąś markę która robi naprawdę miękkie i miłe w dotyku ręczniku to bym polecał firmę Tera. Wiem, że sporo hoteli zaopatrują, ja akurat prowadzą dość małe gospodarstwo agroturystyczne i też mam dobre opinie od moich klientów co do ręczników i ich jakości. Kontakt do firmy jest na http://tera.org.pl. Dobra obsługa, wszystko dokładnie wyjaśniają.
Stron: 20 ▾ ◂◂ ◂ 14 15 16 17 18 ▸ ▸▸
Gość: bertss praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: moniq praktykant |
O tak, zdecydowanie też polecam pościel hotelową, a nie marketową. Z oczywistych przyczyn jest zdecydowanie lepszej jakości, niż marketowe odpowiedniki. Polecam jednak sprawdzić osobiście pościel - niektóre firmy oferujące pościel hotelową są pośrednikami i sprzedają niewiele lepszy towar od tego co znajdziemy w supermarkecie. Jeśli macie niedaleko siebie producenta pościeli - wpadajcie do niego (niedaleko mojego Krakowa jest np. mabotex). Zawsze warto dopłacić nieco więcej i nie zawracać sobie głowy zakupem pościeli , niż wkurzać się na wyblakłe kolory i prujące szwy po dwóch praniach (sprawdzone osobiście - pościel z jednego z popularnych marketów, od tej pory kupuje tylko hotelowe poszewki). |
| |
Reklamy Google | |
Gość: wojtek45fdd praktykant |
Mi parę osób polecało żebym zamówił pościel plus ręczniki od Tera i faktycznie tekstylia zdają egzamin. Porządna tkanina, nie ma tutaj jakiś tanich domieszek, tylko wyselekcjonowana bawełna i to się czuje w dotyku. Nie podrażnia skóry taki materiał, łatwiej się czyści, szybciej schnie itp. Więcej o tym jak produkują swoje rzeczy i w jakich mają wariantach jest na ich stronie tera.org.pl. |
| |
Gość: irett praktykant |
Jak szukałam pościeli na prezent do znalazłam taką firmę jak Tera -tera.org.pl. Mają wszechstronny wybór, poza kolekcją dla domów, mają też całą ofertę dedykowaną branży hotelowej. Super jakość, powiem szczerze, że pierwszy raz się spotkałam z tak przyjemną w dotyku tkaniną, zwłaszcza jeśli chodzi o prześcieradła. |
| |
Gość: agiwoj praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: mccartney praktykant |
Ja kupuje od roku na poscielove24.pl i jestem zadowolony- napisałem do nich co sami polecają najbardziej, to napisali, to kupiłem i się nie zawiodłem po roku użytkowania jest jak nowa, konkretnie pościel flanelowa na lato trochę za gruba ale w zimie elegancka sprawa ;) |
| |
offline marlenciak praktykant
|
|
| |
Gość: kamilanw praktykant |
Dobra pościel musi być wygodna. Najlepsze są takie z naturalnych materiałów, np. bawełny. Tu można poczytać o tym więcej: http://pluplu.pl/posciel-bawelniana-dla-kazde go/ |
| |
offline Urszula31 majster
|
|
| |
offline Bata75Bata75 inżynier
|
|
|
Stron: 20 ▾ ◂◂ ◂ 14 15 16 17 18 ▸ ▸▸