Mam do państwa prośbę. Doradźcie mi jaką pralkę kupić. Chciałbym zeby ta pralka miała klasę efektywności energetycznej A++,klasę efektywności prania A,suszenia B(najlepiej A) z minimalną prędkością wirowania 1500 obrotów na minutę z pojemnością 5kg. Prosze o propozycje(najlepiej zdjęcia) Cena nie gra roli
Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: ja praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Aleksandrasmajli kierownik
|
Cena nie gra roli - nadziany nam się trafił;) |
| |
Gość: Omamo praktykant |
Aleks, my też w Euro kupowaliśmy ze względu na ceny, ale
na jakości się nie zawiedliśmy, bo akurat sprzęt tez z
dobrej firmy, więc nie mogę narzekać. |
| |
Gość: NawrotA praktykant |
Dla rodziny to nie wiem, ale pracy najlepiej szukać w internecie na tego typu stronach - http://www.gowork.pl/praca/lublin;l lub lokalnie. Mam wrażenie że ogłoszeń ostatnio jest zdecydowanie więcej niż kiedyś. Trzeba szybko wbij się ponownie na rynek pracy. |
| |
Reklamy Google | |
offline jjusti18 fachowiec
|
Wszystko zależy kto, co umie robić? U mnie bracia zajmują się budowlanką, dlatego nadali chociażby ogłoszenia typu- przyjmę prywatne zlecenia budowlane na stronie https://clixs.pl/. Jak nie ma dla was jakiś ofert pracy, to też możecie spróbować nadać własne propozycje. Jak widać ma to sens, skoro oni faktycznie otrzymują zlecenia. |
Ten post był edytowany przez jjusti18 dnia: 31 marca 2020, 06:58 | |
| |
Konto usunięte praktykant |
Dziwnie zadane pytanie jaka praca dla rodziny? Ja pracuję jako przedstawiciel handlowy już kilka lat i jestem zadowolony z zarobków. Myślę, że każy powinien iść w parze ze swoimi zainteresowaniami czyż nie? Tylko wtedy praca nie będzie przymusem, a nawet będzie dawać radość i satysfakcję ;) |
| |
offline Dawido82 fachowiec
|
|
| |
offline Joana praktykant
|
|
| |
offline cummeratademetris praktykant
|
Pracę w obsłudze klienta można wykonywać zdalnie lub