Użytkownik Gość: Leon_p napisał:
Trudno wybrać i określić,
która pralka jest najlepsza.
Jedynie można wskazać kilka dobrych pralek i próbować
spośród nich wybierać tą najlepszą. Proponuję
odwiedzić np. ten i
sprawdzić co aktualnie jest najpopularniejsze. Z
pewnością takie zestawienie pomoże w podjęciu
odpowiedniej decyzji.
ps. założyłem konto, teraz mogę edytować swoje wypociny
http://ranking-pralek.pl;)
offline leon_p praktykant
|
|
Ten post był edytowany przez leon_p dnia: 28 lutego 2014, 15:44 | |
| |
Reklamy Google | |
offline rudamaryla majster
|
Z całym szacunkiem dla przedmówców, uważam, że dzisiejszy sprzęt AGD, a zwłaszcza pralki i łożyska ich bębnów obliczone są na przetrwanie czasu gwarancji. W ciągu ostatnich 15 lat zostałam właścicielką 4 pralek, różnych firm. Nie mam pralni, tylko czteroosobową rodzinę, uprawiamy sport, ale nie sądzę, by przepocone koszulki miały wpływ na łożysko. Nauczona licznymi doświadczeniami, nie wykorzystuję maksymalnych obrotów wirowania, nie pcham do pralki ile wlezie, nie działa. Gdyby nie fakt, że mam fachowca, który naprawia mi pralkę, robiąc nawet bęben, który jest tak skonstruowany, by w razie awarii łożyska wymieniać go w całości, to co trzy lata musiałabym wymieniać pralkę. I proszę, nie piszcie, że mam pecha, albo obsługa pralki przewyższa moje możliwości. Producenci robią nas po porostu i pospolicie w wała. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: bartek praktykant |
Poradniki są lepsze od rankingów, bo te często nie uwzględniają wielu rzeczy, a pralka zawsze musi być dobrana pod indywidualne potrzeby. Można udać się do sklepu w sąsiedztwie i poradzić sprzedawcy, a kupić gdzieś indziej. Miejsce, w którym będzie taniej. Mojego Elektroluxa właśnie tak kupiłem. |
| |
offline patiko fachowiec
|
|
| |
offline Brikin majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: dorothhy praktykant |
|