hmm jeśli chodzi o pralki, o długiej żywotności to myślę, że jednymi z lepszych będzie marka Bosch, ale niestety nie należą one do najtańszych. Więc nie wiem może Amica?? też nie najgorsza firma. Ale jak szukasz dobrej jakości pralki śmiało możesz zajrzeć na stronę magicznaplenata.pl tam jest bardzo duży wybór sprzętu i ceny też przystępne.
Gość: zoltyzonkil praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline akacja12 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: białyptak praktykant |
|
| |
offline witi5 praktykant
|
Też szukam dobrej, bezawaryjnej pralki, zastanawiam się nad pralką Samsung |
| |
offline voila27 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline kuratelko majster
|
|
| |
Gość: Celinka praktykant |
Ja myślę, że jest sens kupić droższą pralkę ale nie ma co przesadzać. Trzeba przede wszystkim zwrócić uwagę na to, czego potrzebujemy. Mi ostatnio spodobały się nowe pralki compactowe firmy Whirlpool. Mają technologie 6-ty zmysł Kolory: dzięki połączeniu dwóch cech: funkcji Kolorowe 15° oraz technologii Wave Motion zapewnia długotrwałą ochronę kolorów oraz włókien tkaniny, piorąc w bardzo niskich temperaturach. Poza tym ma kilka dobrych i praktycznych funkcji np: Eco Monitor, dzięki której mamy jasny przekaz na temat optymalizacji energii na poszczególnych programach |
| |
offline Wujaszek majster
|
|
| |
Gość: Celinka praktykant |
Ja osobiście największe zaufanie mam do Whirlpoola. Poza tym tylko ta firma stosuje technologię 6-ty zmysł,a to naprawdę funkcjonalne rozwiązanie.Ta technologia na podstawie monitorowania pracy silnika rozpoznaje wielkość wsadu i automatycznie dostosowuje zużycie energii, wody i czasu, w zależności od pranych tkanin. |
| |
Gość: jemiołuszek praktykant |
|
|