![]() Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Jan Fachowy fachowiec
![]() |
Witam, |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Evidence doświadczony
![]() |
Witam, |
| |
offline ![]() nowakmaciej praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() Isiek fachowiec
![]() |
Nie wiem o jakim budynku i o jakim montażu mowa, ale zwykle w takich sytuacjach stosuje się szkło hartowane, które ma zwiększoną tolerancję na wysokie temperatury. Jeżeli mają to być jakieś zaawansowane zastosowania, to zwykle stosuje się szkło wielowarstowe, które wewnątrz wypełnione są dodatkowo żelem. Odsyłam do https://www.promat.com/pl-pl/budownictwo/prod ukty-i-konstrukcje/produkty/szkolo-ogniochronne - znajdziesz tam specyfikaccję przykładowych szyb ognichronnym. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() remontymieszkan doświadczony
![]() |
Wybór szyby do kominka zależy od kilku czynników: |
|
Jaka szyba do kominka?
«
Powrót do grupy: Innowacje w budownictwie
Ostatnio na forum
- elewacja z cortenu Liczba postów: 19 Grupa: Innowacje w... Nie wygląda źle, bardzo nowocześnie. Jeśli jednak o mnie chodzi wolę elewacje Gregbud z naturalnych kamieni. Sądzę też, że to trwalsze rozwiązanie.
- Nowoczesne budownictwo?] Liczba postów: 67 Grupa: Innowacje w... Wielkie projekty budowlane wymagają sprawnej koordynacji i zarządzania. W tym tekście podkreślono, jaką rolę odgrywa generalny wykonawca, który odpowiada za nad...
- Dom energooszczędny Liczba postów: 175 Grupa: Innowacje w... W takim domu najlepszym wyborem będzie pompa ciepła. Polecam kontakt z firmą Fonko, która ma urządzenia najwyższej jakości.
- PRAWO JAZDY Liczba postów: 34 Grupa: Innowacje w... Teoria nie musi być nudna i trudna. W Auto Szkoła łódź prowadzimy zajęcia teoretyczne w sposób nowoczesny i angażujący. Korzystamy z materiałów multimedialnych,...
- Osuszanie mieszkań- co radzicie ? Liczba postów: 38 Grupa: Innowacje w... Wilgoć po zalaniu potrafi ukrywać się w miejscach, do których nie sięgają domowe sposoby. Przestrzenie za ścianami, pod podłogą czy w izolacjach wymagają specja...