Tapety, które można obecnie dostać w sklepach są w tak szerokiej kolorystyce i wzornictwie, że na pewno znajdziesz cos dla siebie. Zgaszam się robertb - skup się na tym w jakim otoczeniu dobrze się czujesz. Może unikaj najtańszych tapet papierowych, bo one faktycznie nie są szczególnie trwałe. Reszta zależy już od Twojej fantazji :)
Stron: 15 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸
offline grazynawu doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: herrmann praktykant |
osobiście bardzo lubię tapety, tylko nie podoba mi się zaklejanie nimi pomieszczenia od góry do dołu, lubię jak podkreślają określone detale, w sklepach jest ogromny wybór i człowiek sam nie wiem co wybrać, dlatego postanowiłem się wybrać na targi wnętrzarskie Interiors & Design i może tam mi ktoś coś doradzi, tym bardziej, że rejestracja dla odwiedzających jest darmowa:targiwnetrzarskie.pl |
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 18:53 | |
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
To prawda, że teraz w dużej mierze zależy od naszej fantazji, ale ja bym zasugerował się jakimiś pomysłami z jakiejś gazety czy internetu. Czasami trudno jest sobie wyobrazić jakieś rozwiązanie. Mi bardzo pomógł katalog, który dostałem do ręki i mogłem sobie przejrzeć pewne aranżacje. Z pewnością każdy zasugeruję się jakąś poradą i odniesie to do swoich realiów. Najważniejsze, żeby to wszystko złożyło się w jedną całość. Mnie się bardzo podobają tapety z wycinanymi wzorkami. Bardzo efektownie to wygląda. Osobiście nie lubię całych ścian w tapecie i tylko z żoną ozdabiamy nasze ściany. Dorzucamy jakiś dodatek w postaci tapety np przy lustrze motyw kwiatowy www.praktiker.pl/produkty,1073/tapety.html . Na wejściu motyw podróży gdyż posiadamy sporo fotografii z naszych wypraw. Także każdy powinien coś pod siebie stworzyć, żeby się komponowało z naszą osobowością, pasją, marzeniem. Polecam zakupy w praktikerze z kartą klubu, gdzie każdy produkt można kupić taniej od ceny sugerowanej. |
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 18:55 | |
| |
Gość: alehhandro praktykant |
Polecam zajrzeć na stronę Wall&Roll, bo wybór olbrzymi - http://wallandroll.pl/pl/c/TAPETY/324 :) |
| |
offline Ozzy fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: luiza praktykant |
Jakoś nie jestem przekonana do tapet na ścianach ale jeśli już chcesz to je połóż tylko pamiętaj o tym, że ściana musi być gładka. Inaczej będzie wszystko widać. Warto po szpachlować ściany i zeszlifować papierem ściernym - dopiero później można kłaść tapetę. A masz upatrzoną już jakąś tapetę? Ja gdybym musiała coś wybrać postawiłabym chyba na fototapetę z motywem miasta. |
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 18:56 | |
| |
offline Wojciech_Maslowski majster
|
Do salonu mogę polecić http://tapetyidywany.pl/14-tapety-do-salonu a> Mają duży wybór tapet w rozsądnych cenach. |
Ten post był edytowany przez Wojciech_Maslowski dnia: 22 marca 2015, 22:26 | |
| |
offline rutkowskamonika doświadczony
|
Ja mam w salonie piękną fototapetę ze zdjęcia stokowego z piękną panoramą. Znalazłam drukarnię: http://www.fotoboard.com.pl/, która drukuje farbami ekologicznymi, które są bezpieczne dla ludzi. |
| |
Gość: cookie praktykant |
|
| |
offline Strefa-Domowa.pl doświadczony
|
|
|
Stron: 15 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸