Jaka taryfa na czas budowy?

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

22 października 2008, 19:57

Zgadzam sie: good 0 bad

Jaka macie taryfę na budowę? Mi w energetyce proponowali (rozliczenie całodobowe) i cena za 1 kWh 43 grosiki. Plus stały abonament za każdy zamówiony kilowat na czas budowy- 3,48 zł. I na czas budowy musze wziąść conajmniej 5, mniej sie nie da, Czyli bym płacił nieco pnad 17 zł abonamentu to co zużyje.
co wy na to? Dobra oferta?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 czerwca 2010, 10:34

Zgadzam sie: good 0 bad

Oferta w sumie taka jak wszędzie. Nie ma jakichś znaczących różnic. Moim zdaniem nie przepłacasz. ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Fotowoltaika Liczba postów: 162 Grupa: Technologie... Obecnie najlepiej będzie inwestować w fotowoltaikę i połaczyć to z magazynem energii tym bardziej że są dotacje. Oczekiwania spełni https://calma.pl/. Szybka re...
  • Jakie okna dachowe? Liczba postów: 346 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 532 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
  • jakiej firmy brame garażową wybrać? Liczba postów: 254 Grupa: Technologie... Pamiętajcie, że przy wyborze bramy, oprócz odpowiedniego produktu, bardzo ważne jest profesjonalne wykonanie pomiarów i uzgodnień na budowie, profesjonalny mont...
  • Minikoparka - jaka? Liczba postów: 37 Grupa: Technologie... Bierz chłopieeeeee, bo zdrowia nie kupisz. Ja dźwigałem płyty chodnikowe (oczywiście myślałem że jestem nieśmiertelny) ale teraz plecki bolą. Koparką wykopiesz,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19419 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 143

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >