Jaką wannę najlepiej wybrać do małej łazienki?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

24 marca 2010, 12:58

Zgadzam sie: good 0 bad

A może prysznic zamiast wanny jak nie ma miejsca? W sumie wanny narożne chyba ładnie się komponują w małych łazienkach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 listopada 2010, 11:24

W małych łazienkach najlepiej poleciłbym kabiny prysznicowe, są bardziej oszczędne i zajmują mniej miejsca, ja osobiście jestem zwolennikiem takich oto kabin prysznicowych

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 listopada 2010, 16:27

30 km kw. to prawie tyle albo i więcej niż ma kawalerka.

na takiej powierzchni pomyślałbym o ustawieniu jakiegoś Jakuzi (dżakuzi).

Proszę przeczytać to
"(...) Coraz większą popularnością cieszą się wanny o innych kształtach: narożne symetryczne lub asymetryczne, zaokrąglone, pięciokątne lub sześciokątne.
Boki wanien symetrycznych mają zwykle długość od 130 do 157 cm, asymetrycznych: dłuższe boki – 150-175 cm, krótsze – 75-110 cm. Wanny asymetryczne zawsze są produkowane w dwóch wersjach prawej i lewej."
http://muratordom.pl/lazienka/wanny-i-natryski/wanna-do-twoj ej-azienki,48_370.html

Zgłoś | Cytuj | Link

25 listopada 2010, 01:46

zagospodarować łazienke o 30mkw to nie jest problem zwłaszcza ze Pani ma duzo pieniedzy na jej zagospodarowanie. Wykonywałem łazienki o podobnym metrażu ale jakoś własciciele nie mieli problemu z zagospodarowaniem tej łazienki wanna jak niektóre baseny prysznic suszarnia na bielizne rózne rzeczy. Ja miałem raczej problem z wykonczeniem kawalerki o metrazu 25mkw i nie mam pojecia jak upchalem tam miejsce na łozko o wymiarach ok 2x1,8m i wypoczynek stolik pod telewizor mały aneks kuchenny oraz stolik z krzeslami. No chodziło sie tam jak w labiryncie ale własciciele tej kawalerki byli zadowoleni a liczy sie zadowolenie klienta.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lutego 2011, 00:10

[url]http://www.pytanieomieszkanie.pl/zapytaj_eksperta/p-r-m -a-2150-jaka_wanna_do_malej_lazienki_/lazienka.htm

Zgadzam się. Tutaj może Pani zobaczyć przykład aranżacji z taką wanną.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 marca 2011, 15:23

Moim zdaniem w przypadku tak małej łazienki lepszym wyborem będzie kabina prysznicowa. Dzięki temu zyskasz trochę przestrzeni, no i jest to również praktyczniejsze rozwiązanie, ponieważ nie marnuje się tyle wody ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

15 marca 2011, 16:22

Jeżeli łazienka rzeczywiście ma tylko 3m, to kabina sprawdzi się najlepiej. Chociaż mała wanna z parawanem tez jest dobrym pomysłem, szczególnie gdy mają korzystać z niej dzieci, które lubią się pluskać.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 marca 2011, 10:37

No właśnie jeśli masz dzieci wybierz wannę z parawanem, jeżeli nie masz dzieci najlepiej zainwestuj w kabinę prysznicową narożną, jest naprawdę praktyczna i nie zajmuje dużo miejsca

Zgłoś | Cytuj | Link

21 czerwca 2011, 17:15

Dostępne są na rynku kabiny o wymiarach 120x80 w wersjach lewych i prawych z montowaną na góze kabiną prysznicową.Dzieci się popluskają i miejsa dużo nie zajmnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 czerwca 2011, 16:57

Użytkownik ikaria napisał: Dostępne są na rynku kabiny o wymiarach 120x80 w wersjach lewych i prawych z montowaną na góze kabiną prysznicową.Dzieci się popluskają i miejsa dużo nie zajmnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Kuchnia Liczba postów: 47 Grupa: Wykańczamy... Uwielbiam gotować i od jakiegoś czasu inwestuję w sprzęt, który normalnie widuje się w restauracjach – np. noże szefa kuchni, maszyna do frytek , stalowe garnki...
  • Montaż i serwis klimatyzacji - Bielsko Biała Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... w celu uzyskania wielu informacji o systemach klimatyzacji i pom ciepła dla mieszkan i domów www.dobraklima.com
  • Meble - jakie meble do salonu? Liczba postów: 703 Grupa: Wykańczamy... Postaw na polskiego producenta, który tworzy meble ponadczasowe, eleganckie, starannie zaprojektowane. Wysoka jakość. Takie meble posłużą Ci przez długie, długi...
  • Brama garażowa i napęd Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Oglądając różne oferty sklepów z akcesoriami ogrodzeniowymi, natrafiłam na sklep KUT-MET https://www.sklep.kut-met.pl/, który oferuje między innymi zawiasy do b...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19746 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 221

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >