Jaką wannę najlepiej wybrać do małej łazienki?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

23 czerwca 2011, 16:57

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik ikaria napisał: Dostępne są na rynku kabiny o wymiarach 120x80 w wersjach lewych i prawych z montowaną na góze kabiną prysznicową.Dzieci się popluskają i miejsa dużo nie zajmnie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 czerwca 2011, 16:58

górze:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 czerwca 2011, 16:58

górze:)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2011, 08:43

Ja do małych pomieszczeń polecam właśnie kabinę a nie wanne jest mniejsza podobno mniej wody idzie na prysznic a nizeli na wanne.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 stycznia 2012, 09:49

Rewelacyjną wannę ma w swojej ofercie firma Sanplast SA. Okrągła,wolnostojąca wanna Altus stanowić będzie dopełnienie każdej łazienki. Uważam, że to rewelacja!!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lutego 2012, 11:44

W sklepie E-inclusive jest wanna prostokątna o długości 150 cm. Myślę, że taka będzie odpowiednia i na 100% się zmieści.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lipca 2013, 13:07

Taką jak na zdjęciu, tyle że maksymalna długość wanny nie powinna przekraczać 150 cm. Wanny akrylowe Koło są ładne i bardzo tanie.

Źródło: http://e-inclusive.pl/wanny-lazienkowe/wanny-prostokatne/277 9-wanna-prostokatna-170-x-75-kolo-perfect-xwp1070-31101000.h tml

Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2013, 17:07

Wynajmuje synowi kawalerkę o powierzchni 37m^2 więc zdecydowanie Pani łazienke można uznać za ogromną. Zmiesci sie w niej na pewno kazda wanna. Jesli pomyliła się Pani i w rzeczywistosci łazienka jest mała to polecam kabinę prysznicową.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 sierpnia 2013, 00:47

mam niewielką łazienkę.Wanna też jest wąska, zastanawiam się co by zrobić aby było w niej więcej miejsca )

Zgłoś | Cytuj | Link

29 sierpnia 2013, 11:33

Do małej łazienki zdecydowanie prysznic. Wanna jest słabym pomysłem. Ja mieszkam w kawalerce 32 m2, łazienka jest bardzo mała i zdecydowałem się na prysznic Roca.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Kuchnia Liczba postów: 47 Grupa: Wykańczamy... Uwielbiam gotować i od jakiegoś czasu inwestuję w sprzęt, który normalnie widuje się w restauracjach – np. noże szefa kuchni, maszyna do frytek , stalowe garnki...
  • Montaż i serwis klimatyzacji - Bielsko Biała Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... w celu uzyskania wielu informacji o systemach klimatyzacji i pom ciepła dla mieszkan i domów www.dobraklima.com
  • Meble - jakie meble do salonu? Liczba postów: 703 Grupa: Wykańczamy... Postaw na polskiego producenta, który tworzy meble ponadczasowe, eleganckie, starannie zaprojektowane. Wysoka jakość. Takie meble posłużą Ci przez długie, długi...
  • Brama garażowa i napęd Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Oglądając różne oferty sklepów z akcesoriami ogrodzeniowymi, natrafiłam na sklep KUT-MET https://www.sklep.kut-met.pl/, który oferuje między innymi zawiasy do b...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19746 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 121

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >