Jaką wannę najlepiej wybrać do małej łazienki?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8  ▸

6 sierpnia 2016, 14:47

Zgadzam sie: good 0 bad

Moim zdaniem narożna powinna Ci się zmieścić - nawet z hydromasażem, tak jak z firmy Silla. Mają właśnie taką narożną i raczej powinna pasować z tego co opisujesz.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 sierpnia 2016, 09:50

a może prysznic byłby lepszym rozwiązaniem?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 sierpnia 2016, 11:06

A jakie są dokładnie wymiary łazienki? Bo jeżeli faktycznie jest ona bardzo mała,to również proponuję wybrać prysznic z węższym brodzikiem,akurat w naszym studiu łazienek Vocco.pl każdy znajdzie coś dla siebie:)

Zgłoś | Cytuj | Link

8 sierpnia 2016, 12:54

jeżeli łazienka jest faktycznie mała to prysznic jest najlepszym rozwiązaniem, ale pani która zaczęła temat miała łazienkę mierzącą 30m2 (patrz pierwszy post). Także taki metraż, w moim mniemaniu, nie jest mały i spokojnie można tam wstawić nawet wannę z hydromasażem :P

Zgłoś | Cytuj | Link

9 sierpnia 2016, 11:29

Jeżeliłazienka jest bardzo mała t najlepszym rozwiązaniem są kabiny prysznicowe bo zajmują dużo mniej miejsca dzięki temu wszystko nie będzie po upychane. Jeżeli szukasz jakiś fajnych kabin to oni http://megalazienki.pl/producent/id/41 mają kabiny bardzo dobrych producentów i warto się nimi zainteresować :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2016, 15:47

A co powiecie o fajnych, nowoczesnych umywalki muszę przyznać, że bardzo mi się podobają takie rozwiązania? Co do wanny t lepiej w małej łazience zamontować prysznic.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2016, 17:41

Ja na Twoim miejscu wybrałabym kabinę prysznicową, ale jeżeli koniecznie chcesz wannę, to może poszukaj narożną? Zajmie trochę mniej miejsca i będziesz mieć trochę więcej przestrzeni w łazience.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 czerwca 2017, 14:42

Ja bym postawił na mały prysznic. Jakiś czas temu przechodziłem przez ten dylemat, jednak po zapoznaniu się z wysoką ofertą od http://www.instalmax.sklep.pl nie miałem już wątpliwości! Dlatego warto odwiedzić ich www.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 czerwca 2017, 16:50

Ja bym polecał prysznic zamiast wanny. Jako, iż sam ostatnio zastanawiałem się nad tym kłopotem, postawiłem na firmę która wykonała dla mnie kabinę prysznicową na zlecenie w której mogłem się swobodnie poruszać, ale również nie zabierała zbyt dużo miejsca. Dziękuje serdecznie firmie www.vitrier.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

2 października 2017, 00:15

Bardzo ładne sa takie wanny narożne. Ja mam małą wanne narozną i nawet nie dużo trzeba lac wody żeby napeniła się do polowy.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Kuchnia Liczba postów: 47 Grupa: Wykańczamy... Uwielbiam gotować i od jakiegoś czasu inwestuję w sprzęt, który normalnie widuje się w restauracjach – np. noże szefa kuchni, maszyna do frytek , stalowe garnki...
  • Montaż i serwis klimatyzacji - Bielsko Biała Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... w celu uzyskania wielu informacji o systemach klimatyzacji i pom ciepła dla mieszkan i domów www.dobraklima.com
  • Meble - jakie meble do salonu? Liczba postów: 703 Grupa: Wykańczamy... Postaw na polskiego producenta, który tworzy meble ponadczasowe, eleganckie, starannie zaprojektowane. Wysoka jakość. Takie meble posłużą Ci przez długie, długi...
  • Brama garażowa i napęd Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Oglądając różne oferty sklepów z akcesoriami ogrodzeniowymi, natrafiłam na sklep KUT-MET https://www.sklep.kut-met.pl/, który oferuje między innymi zawiasy do b...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19746 użytkowników

Użytkownicy online (4)

gości: 148

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >