Gość: Ulka praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: kamisek praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline wodi doświadczony
|
Ja mam cały dom pomalowany Magnatem, super farba, faktycznie dobrze kryje, ma piękne kolory, jak naturalne i usuwa plamy, miałem okazję kilka razy przetestować. I co najważniejsze plamy schodzą, a kolor zostaje:) Jest droższy od innych np. Śnieżki, ale uważam, że warto, bo co tanie to drogie, jak to mówią. Przed zakupem farby szukałem opinii na forach, natknąłem się na fajny zbiór kilkunastu opinii. Szukającym polecam http://magnatstyle.pl/farby-magnat-opinie/ |
Ten post był edytowany przez wodi dnia: 21 września 2015, 08:58 | |
| |
offline merisna20 praktykant
|
Wybierając farby z myślą o pokoju dziecięcym, powinniśmy zadbać, aby były one przede wszystkim bezpieczne dla zdrowia i nie działały uczulająco. Dlatego najlepiej zdecydować się na produkt posiadający certyfikat hypoalergiczny – świadectwo przyznane przez renomowany ośrodek daje nam gwarancję, że emulsja pozbawiona jest szkodliwych substancji, a tym samym nie wywoła u dziecka podrażnienia ani reakcji alergicznej. |
| |
Gość: ksenom praktykant |
|
| |
Reklamy Google |
Jaką wybrać farbę do pokoju dziecięcego?
«
Powrót do artykułu: Jaką wybrać farbę do pokoju... | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Trendy w urządzaniu wnętrz na 2024 rok: Jak stworz... Liczba postów: 8 Grupa: Wnętrza Agario offers a simple yet engaging gaming experience, with unique gameplay mechanics and the ability to challenge players' strategic skills and reflexes.
- Komfortowa jadalnia w małym mieszkaniu Liczba postów: 14 Grupa: Wnętrza Jeśli marzysz o eleganckiej i komfortowej jadalni, to oprócz stołu warto również zwrócić więcej uwagi na odpowiednie krzesła i takie znajdziesz w ofercie BIHome...
- Sprawna przeprowadzka - krok po kroku Liczba postów: 47 Grupa: Wnętrza Sprawna przeprowadzka - krok po kroku Przeprowadzka może być stresującym doświadczeniem, ale odpowiednie planowanie i organizacja mogą uczynić ten proces znacz...
- Trudny czas dla firmy - przeprowadzka Liczba postów: 124 Grupa: Wnętrza Przeprowadzka do nowego miasta może być stresująca i przytłaczająca. Z przeprowadzki Poznań nie musisz się martwić. Ich doświadczony zespół przeprowadzkowy spra...
- Architectura dla architektów- ceramika łazienkowa Liczba postów: 9 Grupa: Wnętrza Mi zawsze się Roca podobała z ich innowacyjnymi rozwiązaniami w ceramice, np. bezkołnierzowe miski WC.