Są różne dobre automaty różnych producentów napewno nie biersz składaka jakiegoś nie markowego bo to się mija z celem i tak wyjdzie na to że w końcu kupisz markowy i znajdź dobrego montera bo kiepski fachowiec nawet dobry naped potrafi zniszczyć. Co do marki to ja uważam że faac to jest moje subiektywne odczucie, ale nigdy na automacie faac się nie zawiodłem.
offline Jarmus doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Travels praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: doda praktykant |
|
| |
Gość: fergio praktykant |
|
| |
Gość: Moser praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość praktykant |
|
| |
Gość praktykant |
|
| |
Gość: zygmuntsolecpl praktykant |
Jeżeli potrzebuje Pan fachowej porady to proszę o kontakt
ze mną pod nr 698-212-288 |
| |
Gość: fisek praktykant |
|
| |
Gość praktykant |
na upartego mozna, ale potrzebny jest dobry monter - sprzet zalozony jak trzeba chodzi jak trzeba, dlugo, sprawnie i cicho. poza tym kwestia serwisowania lezy wtedy w rekach montera. w kazdym razie to sa moje obserwacje ze strony posiadacza napedu. poczytalem sobie w sieci, wybralem naped faac, znalazlem montera dosc blisko i wszystko dziala ok. umowilem sie z monterem zeby po kwartale przyjechal sprawdzic jak sie ten faac trzyma, ale tylko przyjechal i popatrzyl, bo jest jak trzeba. juz ponad siedem miesiecy mam tego faac'a 414 i chodzi jak z pierwszego dnia, wiec chwale montera i raczej radze poszukac speca, bo mi to na dobre wyszlo - zero stresu. |
|