Stron: 28 ▾ ◂◂ ◂ 10 11 12 13 14 ▸ ▸▸
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Alonka31 inżynier
|
|
| |
Gość: svdsvsdvds praktykant |
|
| |
offline Porek456 fachowiec
|
Ale dach czy pokrycie dachowe? czy o co chodzi :) U mnie na przykład u Braas wybrałem dachówkę ale dodatkowo też wziąłem ich certyfikowanego dekarza, aby mieć na prawdę pięknie zrobiony dach i się nie pomyliłem, bo odwalili kawał dobrej roboty. Jestem bardzo zadowolony :) |
| |
Reklamy Google | |
Gość: everet3 praktykant |
mi ostatnio bardzo do gustu przypadł dach zielony - http://www.greenflor.pl/ , znacie to rozwiązanie? co sądzicie> |
| |
Gość: kominiarz1 praktykant |
Zielony dach to dobre rozwiązanie, tyle że ciężko wyrokować jak się sprawdzi przy użytkowaniu za np. 15-20 lat. Dach ceramiczny to jednak dach bezobsługowy przez kilkadziesiąt lat - i za to się płaci oczywiście odpowiednią cenę. Ja mogę polecić dachówki w systemie Koramic - wyglądają fajnie, a trwałość jest jedna z najlepszych na rynku. |
| |
offline SilownieZewnetrzne.net praktykant
|
|
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
Warto zadbać o najlepsze wykonanie, bo jednak od fachowca zależy jak dachówka będzie ostatecznie wyglądała po obróbkach. Jezeli nie mamy swojego pewniaka to dekarz pracujący pod marką Braas jest idealną opcją. Świetnie zna się na ich produktach i na pewno ułoży nam całośc na igłę |
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
|
Stron: 28 ▾ ◂◂ ◂ 10 11 12 13 14 ▸ ▸▸