Jak już wybierzecie fotografa i będziecie mieli fajne zdjęcia, to pomyślcie o fotoksiążka ślubna w prezencie dla gości. To niezapomniana pamiątka i na pewno wszyscy będą bardziej zadowoleni, niż ze zdjęc na płycie.
offline Kasia5 doświadczony
|
|
Ten post był edytowany przez Kasia5 dnia: 18 września 2017, 19:23 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Terenlis praktykant
|
Myślę, że powinna zainteresować Cię fotografia ślubna częstochowa. Na pewno będziesz zadowolony z ich usług. Mogę z czystym sumieniem polecić z własnego doświadczenia. |
| |
Reklamy Google | |
offline AdrianPudlo inżynier
|
Zobaczcie sobie ofertę fotografii ślubnej (i nie tylko) na stronie http://super-foto.eu/. Mi ostatnio kumpel pokazywał zdjęcia ze śluby, właśnie przez nich robione i choć nie jestem wielkim entuzjastom oglądania takich fotek, to te zrobiły na mnie bardzo dobre wrażenie. Widać, że robił je profesjonalista, który zna się na rzeczy. |
| |
Gość: arte92 praktykant |
|
| |
Gość: soniaae3 praktykant |
Ważne, żeby był profesjonalny i aby miał dobre opinie. A poszukujecie też kamerzysty, aby sfilmować wesele? Jeśli tak, to najlepszą opcją będzie szukanie go na portalu filmowanie-wesel.pl. Jestem tam mnóstwo ofert, które bardzo mogą nam się spodobać. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: selaka993 praktykant |
Jeśli chodzi o okolice Warszawy, to zdecydowanie polecam Bartosza Bukowskiego. Jego portfolio dostępne jest na stronie bukowski.photo. Ja jestem zachwycona profesjonalnym podejściem i przede wszystkim oryginalnością. Koniecznie się z nim skontaktujcie, jeśli planujecie wesele. |
| |
offline madejski fachowiec
|
|
| |
offline olfanes praktykant
|
Jeśli poszukujecie dobrego fotografa to powinna Was zainteresować profesjonalna fotografia ślubna bydgoszcz. To sprawdzona firma, więc możecie do nich uderzać nawet w ciemno. |
| |
Gość: Best Webcams praktykant |
|
| |
Gość: car insurance cost praktykant |
|
|