offline ![]() hodnik praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Kuleczka991 kierownik
![]() |
Może jakiś porządny zegarek?Jeśli chodzi o zakup odpowiedniego to lepiej niech będzie to coś wytrzymałego, co sprawdzi się w każdej sytuacji i o każdej porze roku. Niestety większość zegarków, na które trafiałam nie są trwałe i zaczynają "szaleć" pod wpływem mrozu czy wilgoci. Niedawno odkryłam takie zegarki jak suunto traverse i przyznam,że byłam mile zaskoczona ich możliwościami oraz prezencją. Z mężem często wyjeżdżamy w góry ,dlatego i tym razem zabraliśmy ze sobą ten zegarek. W odróżnieniu od innych działa sprawnie na każdej wysokości, a wbudowany system GPS pomógł nam utrzymywać się wskazanego szlaku. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() DariaS majster
![]() |
|
| |
offline ![]() Krystian1980Pl fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() krystian3212 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() przemek3212 praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() Deryll fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() Klara75 doświadczony
![]() |
|
| |
![]() Gość: lekto praktykant |
Elektronarzędzia na pewno się przydadzą, dobrze, że mam troche sprzętu ryobi one+ bo teraz mam chociaż jakieś zajecie na ten trudny czas gdzie już w domu można po ścianach chodzić. Mam wiertarko-wkrętarkę, gumówkę, to się zawsze przydaje i dużo rzeczy tymi dwoma urzadzeniami można zrobić. |
| |
offline ![]() schwarzowa kierownik
![]() |
Ja myślę, że najlepszy będzie jakiś gadżet do samochodu - faceci bardzo lubią takie prezenty dostawać. Na stronie internetowej https://smartcams.pl/8-kamerka-samochodowa-js e-cdr-126.html widziałam na przykład ostatnio bardzo fajną kamerkę samochodową. Może coś takiego sprawiłoby mu radość? |
|
Jaki gadżet na prezent dla męża
«
Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV
Ostatnio na forum
- chlebak na prezent ? Liczba postów: 21 Grupa: Sprzęt AGD... Może kartę podarunkową np do home&you, Leroy Merlin czy coś w tym stylu... Jeśli chcecie podarować coś co będzie pamiątką na długie lata, polecam wziąć pod uwa...
- Ekspres do kawki Liczba postów: 88 Grupa: Sprzęt AGD... Prawda jest taka, że człowiek przy zakupie zastanawia się jaki eksrpes wybrać i ile ma mieć opcji różnych kaw a potem okazuje się że robimy 3 max 4 rodzaje :) M...
- Najważniejsze o pralkach Liczba postów: 73 Grupa: Sprzęt AGD... Zarówno ja jak i moi rodzice pralki kupujemy tylko z firmy Beko i ogólnie jesteśmy zadowoleni
- jaka wiertarka? Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Szukasz solidnej wiertarko-wkrętarki na akumulator? Model Makita 18V 40Nm DDF487Z to świetny wybór dla majsterkowiczów i profesjonalistów. Dzięki dwubiegowej pr...
- Taboret gazowy do lokalu gastronomicznego Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Dobra organizacja magazynowania żywności zaczyna się od sprzętu, jakim są szafy chłodnicze Przechowywanie w odpowiednich warunkach to klucz do zachowania jakośc...