czyli je mozna programowac?! ale w jaki sposob? raz na zawsze, czy to mozna zmieniac? np w zaleznosci od pory roku?...zastanawiam się i tak nad wymiana grzejnikow, moze nie jest to priorytet w tej chwili, ale chcialbym sie zorientowac...a o takiej grzalce myslalem, zeby zamontowac do łazienki....oplaca sie do jednego pomieszczenia taka grzałkę dawac?
Stron: 32 ▾ ◂◂ ◂ 3 4 5 6 7 ▸ ▸▸
offline Vincent_Vega fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline mario_kruk fachowiec
|
o tym programowaniu pisalem wczesniej wiec przeczytaj sobie poprzednie posty w temacie. oczywiscie nie jest to zaprogramowane na stale i mozna to zmieniac, chociaz moze akurat nie w zaleznosci od pory roku bo generalnie grzalki sa raczej dodatkiem na sezon letni, w pozostalym czasie raczej nie ma sensu ich uzywac |
| |
Reklamy Google | |
|
|
| |
offline jakub zawadzki kierownik
|
jak najbardziej się opłaca.. Masz chłodniejsze
pomieszczenie, albo takie w którym chcesz aby było cieplej
i tam sobie poełączasz grzałeczkę. |
| |
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline mario_kruk fachowiec
|
|
| |
|
no więc byłem w sklepie, akurat do mojej instalacji i mojego grzejnika da się zamontowac taką grzałkę, gorzej jesli grzejniki i instalacje są starszej konstrukcji...z tego, co mi tam mowili, to rachunki zwiększają się w zależności od tego jak czesto uzywa sie grzalek i jak je sie zaprogramuje, takze samemu mozna sterowac kosztami...w przypadku grzalek z panelem sterujacym, raczej niemozliwe jest przegrzanie ich...dowiedzialem sie, ze grzalki staly sie bardzo popularne ostatnimi czasy i jest na nie spory popyt...nie kupilem, co prawda, ale powaznie sie zastanawiam |
| |
|
|
| |
|
|
| |
|
|