Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline KOSTEK24 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: karol554 praktykant |
Kupuję do swojej firmy dość dużo rzeczy w hurtowni Swatt ostatnio. Na stronie swatt.pl są produkty w sklepie online, także można dość szybko sobie zamówienie złożyć na konkretne rzeczy. Sterowniki do systemów solarnych też stąd biorę i nie narzekam. Porządna obudowa, łatwa obsługa, bardzo czułe, idealnie pasują do instalacji które kładę. |
| |
Gość: irek455 praktykant |
Pozytywne mam doświadczenia z hurtownią internetową Swatt ze strony swatt.pl. Sterowniki głównie biorę u nich do pompy CO. Mają praktyczne rozwiązania z wyświetlaczami ledowymi do załączania pompy i rozłączania. Sterowniki praktycznie bezawaryjne, wygodne z punktu widzenia obsługującego, ale też proste w podłączeniu co dla mnie jako instalatora jest ważne. |
| |
Gość: juupik praktykant |
Konkretną ofertę ma Swatt. Hurtownię kojarzę już od dawna, ale zamawiać zacząłem pod koniec zeszłego roku. Terminowi, sumienni, nie ma problemów z kontaktem, zawsze ktoś odbierze telefon, czy odpisze na maila, także tutaj wszystko jest w porządku. Co do samych sterowników jakościowo jest okej. Dobra technologia, łatwa obsługa, szybki montaż. Parametry są dość przejrzyście rozpisane na ich stronie swatt.pl. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: dyziek654 praktykant |
Dobre sterowniki do kotłów za rozsądne pieniądze ma Swatt w swojej hurtowni internetowej – swatt.pl. U nich może zerknij, ostatnio dość regularnie robią mi zamówienia. Szybka obsługa, dobre warunki dla klientów hurtowych, można liczyć na rozłożenie ratalne, czy późniejszą spłatę. Ja się też powoli wprowadzam w ich system lojalnościowy i jak na razie wygląda to rozwojowo. |
| |
Gość: jurop878 praktykant |
Przy bardziej zaawansowanych sterownikach do ogrzewania czy prostych regulatorach pokojowych to ja bym poszukał w hurtowni na stronie swatt.pl. Dobra firma, współpracujemy razem od dłuższego czasu i zawsze dostarczają produkty na czas. Sterowniki mają w różnym standardzie i technologii zarówno do pomp obiegowych, kotłów zasypowych jak i układów solarnych, także można znaleźć coś dla siebie niezależnie jaką działalność instalatorską się prowadzi. |
| |
Gość: Tinder dating site praktykant |
|
| |
Gość: CharlesBoata praktykant |
|
| |
Gość: CharlesBoata praktykant |
|
|
Jaki kabel do sterownika pieca?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Stół do jadalni Liczba postów: 6 Grupa: Porady i op... Ja kupiłem świetny stół w AMS https://galeriamebliams.pl/katalog/stoly .html Potrzebowaliśmy taki stół do jadalni większy i stabilny, udało się znaleźć idealny.
- Meble na wymiar Gdańsk Liczba postów: 77 Grupa: Porady i op... Drodzy forumowicze, zwracam się do Was z prośbą o poradę w kwestii mebli kuchennych. Chcę, aby były one trwałe i funkcjonalne, ale jednocześnie nie chcę zaniedb...
- Jaki pomysł na sypialnie Liczba postów: 223 Grupa: Porady i op... Szanowny Panie, Przed aplikacją farby gruntowanie jest konieczne. Może Pan do tego wykorzystać grunt szybkoschnący Śnieżka Acryl-Putz GR43 Pro. Grunt zwiąże kur...
- catering Liczba postów: 36 Grupa: Porady i op... A czy ktoś z was może catering eventowy Spółdzielnia Socjalna Równość? Tak pytam, ponieważ poszukuję kogoś dla siebie, kto zapewni mi profesjonal...
- Agencja pracy dla Ukraińców Liczba postów: 4 Grupa: Porady i op... Mam kilku przyjaciół na Ukrainie, którzy chętnie podjęli by się pracy w Polsce. Nie wiemy jednak jakie formalności trzeba załatwić. Możecie coś doradzić w tym z...