Gość: Kriss praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Andy W praktykant |
Metylan :wink: .. i wszystko jasne... |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Sabina praktykant |
To ja podam jeszcze jego zalety,dla pelnego obrazu. |
| |
Gość: Paulina 82 praktykant |
|
| |
Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline sp5es inżynier
|
|
| |
offline chiromancja doświadczony
|
|
| |
Gość: Juarez praktykant |
Mam dopiero co położoną tapetę fizelinową i facet chyba
musiał dać ostro kleju, bo jest w kilku miejscach umazana
klejem. Raz przetarłem delikatnie mokrą szmatką, ale
plamy nie zeszły. Boję się trzeć mocniej. Czy wiecie
może, jak usunąć ślady kleju z tapety (klej Metylan
Direct)? |
| |
offline chiromancja doświadczony
|
Niestety zmartwię Cię. Raz wyschnięty klej jest nie do
usunięcia z powierzchni tapety. Wyjątkiem są wszelkie
tapety łazienkowo-kuchenne, laserowe i te z trwała
powłoką wykonaną a twardego pcv. Po prostu ich
powierzchnia jest niezwilżalna zatem klej nie wszedł w
reakcję i można go łatwo usunąć.Na dzień dzisiejszy
żadan z wymienionych rodzajów nie jest produkowana jako na
flizelinie. |
| |
offline memento praktykant
|
Witam, czytam tu bardzo ciekawe rzeczy, a tez jestem laikiem. U mnie powstał znowu inny problem. Mamy tapete tradycyjną i wszystko poszło ok podczas jej "montażu", ale niestety przy w niektórych miejscach jakby klej nie chwycił. Po prostu tak lekko parę centymetrów odchodzi. I co teraz? Umieścić tam delikatnie troszkę kleju, który nam pozostał czy to nic nie da? |
|
Jaki klej do tapet fizelinowych?
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- jakie gwoździe i inne elementy złączne na budowę? Liczba postów: 132 Grupa: Wykańczamy... Wiesz co, wydaje mi się że oferta sklepu e-armet zainteresuje cię równie mocno jak mnie. Jeśli chodzi o gwoździe, to mają szeroki wybór. Ja zastanawiam się nad....
- Regały magazynowe - gdzie ich szukać? Liczba postów: 18 Grupa: Wykańczamy... Teraz bardzo modne i popularne sa panele tapicerowaneone wyglądają pięknie i estetycznie, zapewniają doskonałą izolację akustyczną oraz , oferują one wyjątkową....
- Windykacja w firmie budowlanej - czy mogą zabrać w... Liczba postów: 13 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli natomiast szukacie firmy która odzyska dla was pieniądze to polecam kontakt z ICG-Group. Są doświadczeni i gwarantują szybkie rezultaty.
- kamień dekoracyjny Liczba postów: 44 Grupa: Wykańczamy... Szanowni Państwo, Alternatywą dla kamienia dekoracyjnego jest tynk modelowany Foveo-Tech TSS05. Dzięki niemu można uzyskać na ścianie ciekawy efekt drewna, kami...
- Zabezpieczenia domu - jakie? Liczba postów: 22 Grupa: Wykańczamy... W kwestii monitoringu polecam Makrosat.com.pl zajmujemy się tym na co dzień i służymy rada, pomocą :)