Jaki kocioł na biomasę ?

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

11 grudnia 2013, 18:02

Zgadzam sie: good 0 bad

no tak wybór w piecach jest a jeżeli chodzi o pellet to Olimp albo Lava jest suchy ma takie same właściwości(w każdym worku) nie trzeba manipulować przy sterowniku.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 grudnia 2013, 13:31

Polecam www.PieceMans.pl mamy szeroki wybór i fachową obsługę,a tera z z okazji świąt można wybrać odpowiedni kocioł w niższej cenie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 marca 2014, 17:49

najlepszym rozwiązaniem będzie piec na pellet jest to paliwo odnawialne a zarazem możemy zaliczyć go do biomasy a piec to kwestia doboru mocy pieca do zapotrzebowania.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2014, 17:35

ja mam kocioł Piecbudu KJ G, na pellet, ale nie tylko, można spalać także eko groszek, groszek, węgiel orzech i drewno. spisuje się bardzo dobrze, do samego pelletu jednak nie byłbym przekonany, zawsze lepiej mieć alternatywę.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 kwietnia 2014, 18:51

A ile kosztowała Cię ten piec? Bo wcześniej zawsze warto po prostu porównać oferty,dlatego też zapraszam na www.Kociol.net gdzie doradzimy i pomożemy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 sierpnia 2014, 00:56

ja mam taki piec http://kolton.pl/work/pellduox/# i na pewno warto w coś takiego zainwestowac, rachunki sa nizsze a i kociol latwy w obsludze.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 sierpnia 2014, 13:22

Łatwość i bezproblemowość w obsłudze kotła powinna być teraz standardem,dlatego też zapraszam do nas www.PieceMans.pl gdzie doradzimy podczas wyboru czegoś odpowiedniego.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 marca 2015, 11:20

A co powiecie na kocioł na biomasę kołton troxx? Jedna z moich znajomych ogrzewa dom takim paliwem, bo nie ma dostępu do miejskiej sieci gazowej. Poza tym, nawet jakby była to koszt zrobienia projektu jest jest na tyle nieopłacalny, że lepiej właśnie mieć taki kocioł.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 maja 2015, 13:28

Akurat o tym kotle jeszcze nie słyszałem,nie miałem z nim styczności wiec też tak do końca nie wiem czego należy się po nim spodziewać. A zaglądaliście do nas na www.PieceMans.pl ? Jeżeli nie to czas nadrobić zaległości.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 czerwca 2015, 17:45

Użytkownik fikson napisał: A co powiecie na kocioł na biomasę kołton troxx? Jedna z
moich znajomych ogrzewa dom takim paliwem, bo nie ma
dostępu do miejskiej sieci gazowej. Poza tym, nawet jakby
była to koszt zrobienia projektu jest jest na tyle
nieopłacalny, że lepiej właśnie mieć taki kocioł.

widziałem w ofercie witkowskiego kotły na biomase http://www.kotly-witkowski.pl/kotly-na-biomas e ja sie w temacie nie orientuje ale może się przyda info

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jaki piec kupić? Liczba postów: 194 Grupa: Robimy inst... Zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę https://www.kominkideluxe.pl/ , na której znajdziecie ofertę firmy Kominki Deluxe, która jest producentem najróżniejsz...
  • Zbiornik na paliwo Liczba postów: 87 Grupa: Robimy inst... Chcesz zadbać o jakość paliwa i ochronić swoją maszynę przed zanieczyszczeniami? Sprawdź filtr paliwa SWIMER! Dzięki wysokiej przepustowości 100l/min idealnie s...
  • Jaki wybrać kocioł? Liczba postów: 33 Grupa: Robimy inst... Jaki kocioł gazowy? Co polecacie dom 110 m2, dwie łazienki (w jednej wanna a w drugiej prysznic), kuchnia... Chciałabym żeby ciepła woda była dostępna non stop....
  • Instalacja grzewcza Liczba postów: 142 Grupa: Robimy inst... Wieloletnie doświadczenie w instalacjach sanitarnych, grzewczych, wodno-kanalizacyjnych oraz wentylacyjnych posiada firma Szumscy. Pełny zakres usług jest u nic...
  • gdzie ten tani węgiel? Liczba postów: 3 Grupa: Robimy inst... W przypadku kiedy szukasz solidnego dostawcy węgla? Rastar2 z Chorzowa https://rastar2.pl/oferta/hurtowa-sprzed az-wegla-cennik to rzetelna firma, która oferuje....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 500

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >