offline Irena66 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Werka00 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: TUMASZ praktykant |
Tu masz fajne filmiki o kotłach: |
| |
offline Fusion praktykant
|
Ja mam 130 metrów i od roku użytkuję kocioł grzewczy marki Witkowski - model KMB RP. Wszystko z nim ok, pali się bardzo dobrze. To jest model z podajnikiem, jak przystało na ekogroszek, więc bardzo wygodnie, nie muszę co chwila schodzić dokładać. Poza tym ma wielofunkcyjny sterownik, możesz sobie na nim wszystko poustawiać i masz spokój. Jak masz blisko (okolice Poznania), to podjedź, pogadaj, pracują tam fachowcy, więc żadnej fuszerki nie dostaniesz. |
| |
Gość: arczi praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Kociol.net inżynier
|
|
| |
|
|
| |
|
| |
|
|
| |
Byłem w Tomicach w zakładzie Witkowskiego , wyglądają na
porządną rodzinna firmę ale taką z prawdziwego
zdarzenia. Zakład robi wrażenie, nowoczesne maszyny, plus
że nic nie ukrywają, przynajmniej wszystko co chciałem
pokazali, do kotła mnie przekonali, dobre wykonanie,
sprzedają nawet za granice jak mówili. Szczerze to nie
spodziewałem się też takiego przyjęcia, myślałem ze
spotkam się z jakimś handlowcem w biurze na 15 minut a oni
mi poświęcili ponad 2 godziny, profesjonalka. Kocioł
będę zamawiać tylko jeszcze kwestia ostatecznej decyzji
który |
|
Jaki kocioł na eko groszek ?
«
Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą
Ostatnio na forum
- Instalacja grzewcza Liczba postów: 142 Grupa: Robimy inst... Wieloletnie doświadczenie w instalacjach sanitarnych, grzewczych, wodno-kanalizacyjnych oraz wentylacyjnych posiada firma Szumscy. Pełny zakres usług jest u nic...
- Jaki wybrać kocioł? Liczba postów: 32 Grupa: Robimy inst... Jaki kocioł gazowy? Co polecacie dom 110 m2, dwie łazienki (w jednej wanna a w drugiej prysznic), kuchnia... Chciałabym żeby ciepła woda była dostępna non stop....
- gdzie ten tani węgiel? Liczba postów: 3 Grupa: Robimy inst... W przypadku kiedy szukasz solidnego dostawcy węgla? Rastar2 z Chorzowa https://rastar2.pl/oferta/hurtowa-sprzed az-wegla-cennik to rzetelna firma, która oferuje....
- jakie ogrzewanie ? Liczba postów: 794 Grupa: Robimy inst... Nie ma nic lepszego niż poczucie ciepła i komfortu w swoim własnym domu, zwłaszcza w chłodne dni. Dlatego też warto zainwestować w niezawodne i ekonomiczne rozw...
- Jakie szambo? Liczba postów: 58 Grupa: Robimy inst... Szukasz skutecznych rozwiązań do oczyszczania szamba lub przydomowej oczyszczalni. To jak najbardziej warto zapoznać się z marką Biofos Professional https://skl...