Jaki kocioł na eko groszek ?

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

28 czerwca 2013, 22:29

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja mam Optymala Komfort Ekowittu - najlepszy kocioł, jaki do tej pory miałem, od nowości nic się nie psuje, elektronika działa bdb.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 lipca 2013, 10:29

Zobacz sobie kotły od firmy Witkowski. Na eko-groszek to szczególnie przydatny będzie z podajnikiem ślimakowym. Ja mam model KMB-RP z mocą 15kW i dom 120m2 spokojnie ogrzeje, a do tego praktycznie jest bezobsługowy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 lipca 2013, 11:54

Użytkownik Gość: Waldemar_ napisał: Zobacz sobie kotły od firmy Witkowski. Na eko-groszek to
szczególnie przydatny będzie z podajnikiem ślimakowym. Ja
mam model KMB-RP z mocą 15kW i dom 120m2 spokojnie ogrzeje,
a do tego praktycznie jest bezobsługowy.

To tak jak my :) Mąż zawsze cenił sobie firmy rodzinne, bo tam stawiają na jakość i mają duże doświadczenie. Po za tym przekonało nas to, że mogliśmy osobiście obejrzeć sobie ten piec.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 lipca 2013, 17:54

Ja mogę polecić Piecbud, mam od nich kocioł od przeszło roku i sprawdza się świetnie. Nie była to jedyna firma, od której chciałem zamówić kocioł, ale przekonało mnie to, że mogę zobaczyć kocioł na miejscu, nie było z tym w ogóle problemu, a część firm, przynajmniej ja miałem z tym styczność, nie zgadza się na to. Kocioł sprawdza się na 150mkw bdb, nie ma żadnych problemów ani z układem elektronicznym, ani z podajnikiem.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 sierpnia 2013, 21:17

Użytkownik Gość: piotr452 napisał: Ja mogę polecić Piecbud, mam od nich kocioł od przeszło
roku i sprawdza się świetnie. Nie była to jedyna firma,
od której chciałem zamówić kocioł, ale przekonało mnie
to, że mogę zobaczyć kocioł na miejscu, nie było z tym
w ogóle problemu, a część firm, przynajmniej ja miałem
z tym styczność, nie zgadza się na to. Kocioł sprawdza
się na 150mkw bdb, nie ma żadnych problemów ani z
układem elektronicznym, ani z podajnikiem.

To chyba nie czytałeś wcześniejszych wpisów. Firma Witkowski oferuje taką możliwość i do tego mają dużo doświadczenie w wykonywaniu pieców do domów. Ta wspomniana firma to raczej jest od oferty dla przemysłu, a nie dla klientów indywidualnych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 sierpnia 2013, 21:57

Jeżeli chodzi o ogrzewanie mogę wam polecić firmę Heatingsystem (sprawdź ofertę ) mają szeroki wybór kotłów ogrzewania, oraz pomp ciepła. polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

27 sierpnia 2013, 21:03

Bez sensu.
Ludzie nie czytajcie tego bo firmy same sobie wystawiaja komentarze widac to na pierwszy rzut oka.. moze 2-3 posty nie byly napisane przez pracownikow tych firm co tak je zachwalaja a praktyce moze sie okazac zupelnie co innego !

Zgłoś | Cytuj | Link

19 września 2013, 08:42

Moim zdaniem najlepiej jest po prostu samemu się przekonać jak funkcjonuje dany kocioł. Jeżeli firma nie daje możliwości obejrzenia na miejscu swoich produktów, to jest to bardzo podejrzane. Ja cenię sobie szczególnie firmy rodzinne z długoletnim doświadczeniem i dlatego zdecydowałem się na kocioł od firmy Witkowski.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 października 2013, 14:18

Ja mam u siebie kocioł od Kołtona i z perspektywy czasu uważam, że lepiej wybrać nie mogłem. Ogrzewanie eko-groszkiem, to świetna sprawa. Naprawdę warto inwestować w takie rzeczy, bo różnica dość szybko się zwraca.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 października 2013, 22:05

Użytkownik Gość: Grzegorz1980 napisał: Użytkownik Gość: piotr452 napisał:
Ja mogę polecić Piecbud,
mam od nich kocioł od przeszło

roku i sprawdza się świetnie. Nie była to jedyna
firma,

od której chciałem zamówić kocioł, ale przekonało
mnie

to, że mogę zobaczyć kocioł na miejscu, nie było z
tym

w ogóle problemu, a część firm, przynajmniej ja
miałem

z tym styczność, nie zgadza się na to. Kocioł
sprawdza

się na 150mkw bdb, nie ma żadnych problemów ani z

układem elektronicznym, ani z
podajnikiem.

To chyba nie czytałeś wcześniejszych wpisów. Firma
Witkowski oferuje taką możliwość i do tego mają dużo
doświadczenie w wykonywaniu pieców do domów. Ta
wspomniana firma to raczej jest od oferty dla przemysłu, a
nie dla klientów indywidualnych.

hehe, od kiedy to Piecbud robi kotły tylko do przemysłu? :D mamy od pokoleń ich kotły, jak najbardziej zamówione dla prywatnych osób, i wszystko gra.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jaki wybrać kocioł? Liczba postów: 33 Grupa: Robimy inst... Jaki kocioł gazowy? Co polecacie dom 110 m2, dwie łazienki (w jednej wanna a w drugiej prysznic), kuchnia... Chciałabym żeby ciepła woda była dostępna non stop....
  • Instalacja grzewcza Liczba postów: 142 Grupa: Robimy inst... Wieloletnie doświadczenie w instalacjach sanitarnych, grzewczych, wodno-kanalizacyjnych oraz wentylacyjnych posiada firma Szumscy. Pełny zakres usług jest u nic...
  • gdzie ten tani węgiel? Liczba postów: 3 Grupa: Robimy inst... W przypadku kiedy szukasz solidnego dostawcy węgla? Rastar2 z Chorzowa https://rastar2.pl/oferta/hurtowa-sprzed az-wegla-cennik to rzetelna firma, która oferuje....
  • jakie ogrzewanie ? Liczba postów: 794 Grupa: Robimy inst... Nie ma nic lepszego niż poczucie ciepła i komfortu w swoim własnym domu, zwłaszcza w chłodne dni. Dlatego też warto zainwestować w niezawodne i ekonomiczne rozw...
  • Jakie szambo? Liczba postów: 58 Grupa: Robimy inst... Szukasz skutecznych rozwiązań do oczyszczania szamba lub przydomowej oczyszczalni. To jak najbardziej warto zapoznać się z marką Biofos Professional https://skl...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19401 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 419

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >