offline XxKlakierXx inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline dommin doświadczony
|
wszystko zależy od gustu, od tego jak duże jest pomieszczenie i czy jest jasne..jeżeli masz mały i ciemny salon to dobrym pomysłem będzie pomalowanie go na jasny kolor [wrzos, jasna zieleń], jeżeli Twój salon jest duży i jasny to możesz już bardziej zaszaleć [np. wybrać bordo czy fiolet]..ale to wszystko zależy od tego w jakich kolorach się dobrze czujecie, modne jest teraz łączenie dwóch kolorów w jednym salonie, a także przyklejanie fototapet lub szablonów |
| |
Reklamy Google | |
offline komandor inżynier
|
|
| |
offline GWARDIA inżynier
|
Możesz się zastanowić nad ciemniejszymi kolorami jeśli metraż Ci na to pozwala, podobaja mi się czerwienie, np. z duluxa jedną ścianę na kolor "Salsa Melt 3" a dwie na przeciw siebie "candy love2" a na ostaniej można łaną fototapetę dać, Te palety barw możesz zamówić na http://www.dulux.pl/c_oc_red_popular.html |
| |
offline bazyliszek inżynier
|
Fiolet jest modny od kilku sezonów, ja tez tak malowałam salon, śliwke wegirkę połaczyłam z kolorem cafe latte. Efekt bardzo ciekawy, spokojny beżowwy odcień jest rozweselony przez fiolet. Śliwka węgierka nie jest taka ciemna jak na zdjęciach z katalogów - wychodzi jaśniejsza, to tak w ramach doświadczenia. |
| |
Reklamy Google | |
offline CezarFx kierownik
|
No nie wiem czy śliwka węgierka wychodzi jaśniej, ja akurat też malowałem pokój na ten kolor i wyszedł identyczny a nawet ciemniejszy niż na opakowaniu, a dodam, że ściany były białe przed pomalowaniem na fiolet (gładź) a poza tym śliwka i caffe latte? pierwszy raz się z takim czymś spotykam no ale może i ładnie wygląda ;) |
| |
offline Misiaczek1412 praktykant
|
Moda nastała na smętne kolory. Brązy, beże itp. Ale nie zawsze w pokoju musi wiać nudą. Popatrz sobie TUTAJ na najnowsze trendy. Na pewno, któraś inspiracja trafi w Twój gust :) |
| |
offline Neonowy majster
|
|
| |
offline wubin praktykant
|
|
| |
offline gabibi inżynier
|
Ostatnio, przeglądając katalogi mebli, farb, itd, z racji tego, że wciąż urządzam mieszkanie, zauważyłam (co zresztą zostało potwierdzone w prasie :) ) że teraz królują odcienie beżu, brązu, itp. Takie safari, pustynia,... Fajnie można je skomponować i zazwyczaj pasują do wszystkiego te jasne kolory! |
|
Jaki kolor?
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- nowoczesne łóżko Liczba postów: 219 Grupa: Najnowsze t... A co powiesz na te modele https://madar24.pl/meble/lozka/lozka-200 x200/? Estetyczne i funkcjonalne. Nowoczesny design pasujący do każdej aranżacji, duża powierz...
- suszarki łazienkowe (do ręczników itp.) Liczba postów: 62 Grupa: Najnowsze t... W przypadku małych łazienek, gdzie przestrzeń na podłodze jest ograniczona, suszarka ścienna stanowi efektywny sposób na oszczędność miejsca. Montaż na ścianie....
- aranżacja sypialni Liczba postów: 538 Grupa: Najnowsze t... Jeśli zależy Wam na udanym poranku w sypialni, to warto zacząć go od przygotowania kawy w dobrze urządzonej kuchni :) https://meblemibu.pl/kuchnie-na-wymia r-gda...
- Nowoczesna kuchnia. Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Do nowoczesnej kuchni to teraz jest duży wybór mebli, są popularne. Ja sam też myślę o tym żeby tak swoją urządzić, już widziałem hokery do kuchni w tym stylu w...
- Jaki grzejnik łazienkowy? Liczba postów: 415 Grupa: Najnowsze t... Szukając solidnych grzejników łazienkowych w nowoczesnym wydaniu to na pewno warto sprawdzić ofertę Oltens u których opcji nie brakuje w rożnych rozmiarach. Moż...