Stron: 59 ▾ ◂◂ ◂ 13 14 15 16 17 ▸ ▸▸
Gość: Karla praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Monikaxxx praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: korneliaa praktykant |
|
| |
Gość: sandra43 praktykant |
fajny jest sklep rameta z meblami w raciborzu, w środku są tam również materace z łóżkami do przetestowania,tzn. który materac najlepiej by odpowiadał żeby mogło by się komfortowo i bez bóli w plecach rano obudzić, panie, które pracują w sklepie, powiedziały, że jest również strona internetowa www.przyjemnysen.pl gdzie można materace zobaczyć i zamówić przez internet... bardzo fajny pomysł polecam |
| |
Gość: krzysztof123 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline zygmnut doświadczony
|
Ja kupilem materac kieszeniowy (bardzo fajny, druga osoba nie "dryfuje" na nim - to jedna z jego zalet). Ponadto kieszeniowe pracuja inteligentnie - jak na nim lezysz to pracuje tylko miejsce nacisku a nie caly. Na allgro mozna kupic do 350zl kieszeniowe, ja kupilem duzy, nazywa sie Como i od roku sen na nim to bajka:) ale na waskich klatkach wnoszenie dwumetrowego to byla masakra:) |
| |
Gość: kamil1234 praktykant |
polecam znowu materace, kieszeniowe, o nazwie afrodyta, wkład ma sprężynowy, pokrowiec lato zima, to materac rehabilitacyjny, płyty, które posiada nie wchłaniają kurzu i alergenów, bardzo ważne jest to że zawsze rano gdy wstaję, to jestem wyspany, wypoczęty.. materace można zobaczyć na stronie www.przyjemnysen.pl lub odwiedzić, sklep w raciborzu rameta na ul. kosciuszki, w strefie przyjemnego snu, zapraszam |
| |
offline dave loco praktykant
|
Osobiście polecam materac lateksowy. Sam od kilku lat mam przyjemność użytkować właśnie materac tego typu i jestem bardzo zadowolony! Przyjaciel doradził mi zakup w sklepie http://www.materacdospania.pl Sam podobno też tam kupował, a więc w każdym razie jest już nas dwóch zadowolonych. Dla wszystkich ceniących komfort materac lateksowy będzie doskonałym rozwiązaniem, co na własnym przykładzie mogę zaręczyć. |
| |
offline zygmnut doświadczony
|
|
| |
Gość: magda.g praktykant |
Bardzo ciekawy wątek, zwłaszcza wypowiedzi z pierwszej
strony! |
|
Stron: 59 ▾ ◂◂ ◂ 13 14 15 16 17 ▸ ▸▸