Jaki kupić materac do łóżka w sypialni ??

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 59 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  13 14 15 16 17  ▸  ▸▸

30 marca 2012, 14:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam!
Chciałabym kupić porządne materace w przystępnej cenie.Może ktoś mógłby mi polecić jakis sprawdzony sklep?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 marca 2012, 14:55

Jeśli chodzi o materace to ja cały dom zaopatrzyłam w materace ze sklepu materace-dla-ciebie.pl. Mają tam duży wybór.Ja jestem zadowolona, polecam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 kwietnia 2012, 10:39

chcę kupic materac, może mi ktoś coś doradzić, na temat materacy ?

Zgłoś | Cytuj | Link

4 kwietnia 2012, 10:53

fajny jest sklep rameta z meblami w raciborzu, w środku są tam również materace z łóżkami do przetestowania,tzn. który materac najlepiej by odpowiadał żeby mogło by się komfortowo i bez bóli w plecach rano obudzić, panie, które pracują w sklepie, powiedziały, że jest również strona internetowa www.przyjemnysen.pl gdzie można materace zobaczyć i zamówić przez internet... bardzo fajny pomysł polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

4 kwietnia 2012, 11:02

do pani Kornelii : ostatnio natknąłem się na stronę www.przyjemnysen.pl posiadają tam materace z znanej firmy janpol, ich produkty można również zobaczyć na aukcjach internetowych allego... polecam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 kwietnia 2012, 09:39

Ja kupilem materac kieszeniowy (bardzo fajny, druga osoba nie "dryfuje" na nim - to jedna z jego zalet). Ponadto kieszeniowe pracuja inteligentnie - jak na nim lezysz to pracuje tylko miejsce nacisku a nie caly. Na allgro mozna kupic do 350zl kieszeniowe, ja kupilem duzy, nazywa sie Como i od roku sen na nim to bajka:) ale na waskich klatkach wnoszenie dwumetrowego to byla masakra:)

Zgłoś | Cytuj | Link

6 kwietnia 2012, 11:35

polecam znowu materace, kieszeniowe, o nazwie afrodyta, wkład ma sprężynowy, pokrowiec lato zima, to materac rehabilitacyjny, płyty, które posiada nie wchłaniają kurzu i alergenów, bardzo ważne jest to że zawsze rano gdy wstaję, to jestem wyspany, wypoczęty.. materace można zobaczyć na stronie www.przyjemnysen.pl lub odwiedzić, sklep w raciborzu rameta na ul. kosciuszki, w strefie przyjemnego snu, zapraszam

Zgłoś | Cytuj | Link

10 kwietnia 2012, 13:24

Osobiście polecam materac lateksowy. Sam od kilku lat mam przyjemność użytkować właśnie materac tego typu i jestem bardzo zadowolony! Przyjaciel doradził mi zakup w sklepie http://www.materacdospania.pl Sam podobno też tam kupował, a więc w każdym razie jest już nas dwóch zadowolonych. Dla wszystkich ceniących komfort materac lateksowy będzie doskonałym rozwiązaniem, co na własnym przykładzie mogę zaręczyć.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 kwietnia 2012, 13:50

Użytkownik zygmnut napisał: Ja kupilem materac kieszeniowy (bardzo fajny, druga osoba
nie "dryfuje" na nim - to jedna z jego zalet). Ponadto
kieszeniowe pracuja inteligentnie - jak na nim lezysz to
pracuje tylko miejsce nacisku a nie caly. Na allgro mozna
kupic do 350zl kieszeniowe, ja kupilem duzy, nazywa sie Como
i od roku sen na nim to bajka:) ale na waskich klatkach
wnoszenie dwumetrowego to byla masakra:)

Materac kieszeniowy Como - okolo 370zl za 160x200cm - i rok juz na nim leze i nie tylko i daje rade:)

Zgłoś | Cytuj | Link

10 kwietnia 2012, 16:12

Bardzo ciekawy wątek, zwłaszcza wypowiedzi z pierwszej strony!
Szukam właśnie dobrego materaca, który sprawi, że będę budzić się wypoczęta i zregenerowana, a nie obolała i połamana jak teraz (sofa użytkowana w nocy do spania, a w dzień do siedzenia to kiepskie rozwiązanie :/). Przejrzałam już wiele stron i dziś przypadkiem natknęłam się na artykuł, który za kiepską jakość snu obarcza nie tylko źle dobrany materac, ale i stelaż: http://dynamiko.pl/aranzacje/2963-pierwszoplanowa-rola-stela za-i-materaca.html
Wygląda więc na to, że zakup materaca to naprawdę niełatwa sprawa, bo trzeba dostosować go nie tylko do budowy i potrzeb ciała, ale też do łóżka. Moje pytanie brzmi: gdzie kupić dobre łóżko z dopasowanym do niego materacem, który jednocześnie będzie dopasowany do mnie?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 59 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  13 14 15 16 17  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wycieraczki samochodowe - jakie? Liczba postów: 61 Grupa: Porady i op... Użytkownik andrzej89 napisał: Akurat jeżeli chodzi o wycieraczki samochodowe to ze swojej strony polecam zwrócić uwagę na producenta Dipp, który przygotował wer...
  • Kręgosłup - rehabilitacja Liczba postów: 78 Grupa: Porady i op... Rozpocznij od szczerej rozmowy z członkami Mapquest Directions grupy. Wyjaśnij powody swojego powrotu i pokaż, że jesteś gotów do współpracy.
  • projektant wnetrz warto? Liczba postów: 448 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....
  • Szafa pod zabudowę Liczba postów: 146 Grupa: Porady i op... Możesz kupić szafę pod zabudowę w tej cenie i jest to ok rozwiązanie jeśli się nie przeprowadzasz, bo te szafy są do jednorazowego montażu. Są ładne i w niskich...
  • Umywalka nablatowa Liczba postów: 36 Grupa: Porady i op... Dobór korka do umywalki wymaga uwzględnienia zarówno wymiarów otworu odpływowego, jak i typu umywalki – czy posiada ona przelew, czy nie. Korek klik-klak jest p...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 316

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >