Stron: 59 ▾ ◂◂ ◂ 15 16 17 18 19 ▸ ▸▸
Gość: alergik praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: elenkaa praktykant |
witam serdecznie, wraz z mężem zostałam zaproszona na pokaz firmy TREENES na początku nie chciałam tam iść, bo myślałam że to znowu odkurzacze, czy garnki, koleżanka powiedziała mi, że to fachowa porada na temat zdrowia i warto z niej skorzystać! muszę przyznać ze naprawdę warto było wybrać się na tę poradę, pan przedstawiciel, mówił bardzo ciekawie i mądrze na temat produktów prezentowanych, a były to materac rehabilitacyjny- przeplatany złotą nitką, i mata, która działa na zasadzie swiatła podczerwieni, muszę napisać że rewelacja :) kupiłam ją z mężem sobie, i jestem z niej mega zadowolona już po tygodniu stosowania, poprawiło mi krążenie, głowa tak nie boli, szybciej zasypiam, produkty można zobaczyć na stronie www.treenes.pl |
| |
Reklamy Google | |
Gość: simona18 praktykant |
do pana alergika :) mam nieustanny problem z alergią, i dbam o swoje zdrowie, robię inhalacje, co roku jeżdżę na wakacje nad morze, nawdychać się jodu, mama mi szuka odpowiedniego materaca, ale nic nie ma :( gdzie można kupić taki materac z pianki greenfirst, bo pierwszy raz słyszę coś takiego pozdrawiam :) |
| |
Gość: Mania praktykant |
|
| |
Gość: kasia78 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: zdzichooo praktykant |
|
| |
Gość: Mariooooo praktykant |
|
| |
Gość: Kasia Ww praktykant |
|
| |
offline brawurka inżynier
|
Nie słyszałam nigdy o złotej nici, trochę dla mnie to naciągana sprawa. Wolę jednak bazować na informacjach pewnych, na przykład takich, że materace kieszonkowe są bardzo dobre do spania. Mam od 2 lat materac Estrella : http://www.urokdrewna.pl/materac-estrella-lux-140-cm-p-145.h tml , dwuosobowy. Początkowo korzystałam z niego sama, ale nie był to żaden problem. Te kieszonki bardzo dobrze działają, dbają o to by człowiek się przypadkiem w materacu nie zatopił :) A przy użytkowaniu dwuosobowym rówież nie było problemów, każda strona jakby działała oddzielnie :) Materac jest odpowiednio twardy i gruby. Śpi się bardzo wygodnie. |
| |
Gość: aleksanderrr praktykant |
uważam, że wszycie złotej nitki w materac to super sprawa, po pierwsze materac musi wyglądać bosko, na pewno nie trzeba go ubierać w prześcieradło, jeżeli złoto ma działania zdrowotne, to czemu nie wypróbować spania na takim cacku, po drugie to lubię rzeczy które pomagają, służą ludzkiemu zdrowiu, gratuluję pomysłu, jakby nie było, to żyjemy w XXI wieku i świat idzie do przodu, a nie cofa się o krok do tyłu !!! |
|
Stron: 59 ▾ ◂◂ ◂ 15 16 17 18 19 ▸ ▸▸