Jaki kupić materac do łóżka w sypialni ??

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 59 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  15 16 17 18 19  ▸  ▸▸

20 kwietnia 2012, 09:47

Zgadzam sie: good 0 bad

jezeli ktoś poszukuje materacy dla alergików ( roztocza) to polecam materace z pianki greenfirst - naprawde warto chyba tylko jedna firma w polsce takie ma ale ceny sa normalne - ja kupiłem na promocji za 1500zł z 5 letnia gwarancja i stelażem gratis

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 kwietnia 2012, 09:00

witam serdecznie, wraz z mężem zostałam zaproszona na pokaz firmy TREENES na początku nie chciałam tam iść, bo myślałam że to znowu odkurzacze, czy garnki, koleżanka powiedziała mi, że to fachowa porada na temat zdrowia i warto z niej skorzystać! muszę przyznać ze naprawdę warto było wybrać się na tę poradę, pan przedstawiciel, mówił bardzo ciekawie i mądrze na temat produktów prezentowanych, a były to materac rehabilitacyjny- przeplatany złotą nitką, i mata, która działa na zasadzie swiatła podczerwieni, muszę napisać że rewelacja :) kupiłam ją z mężem sobie, i jestem z niej mega zadowolona już po tygodniu stosowania, poprawiło mi krążenie, głowa tak nie boli, szybciej zasypiam, produkty można zobaczyć na stronie www.treenes.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 kwietnia 2012, 09:09

do pana alergika :) mam nieustanny problem z alergią, i dbam o swoje zdrowie, robię inhalacje, co roku jeżdżę na wakacje nad morze, nawdychać się jodu, mama mi szuka odpowiedniego materaca, ale nic nie ma :( gdzie można kupić taki materac z pianki greenfirst, bo pierwszy raz słyszę coś takiego pozdrawiam :)

Zgłoś | Cytuj | Link

24 kwietnia 2012, 13:32

Ja kupiłam firmy Materasso,materac Sultan,wygodny,zdrowotny i właśnie antyalergiczny.Polecam www.przyjemnysen.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

24 kwietnia 2012, 13:36

Też byłam na pokazie Treenes.Bardzo mi się podobało,przedstawiciel na poziomie,kupiłam ten materac ze złotą nicią.Złoto ma zdrowotne działanie i jest nie tylko antyalergiczne.polecam!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 kwietnia 2012, 08:57

hmmmm... złota nić w materacu ? coś tutaj jest nie tak, pierwsze słyszę o czymś takim, nie wiem w ogóle o co chodzi ? niech ktoś mi to wytłumaczy na chłopski rozum !!

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2012, 09:08

witam, wkomponowanie złotej nici od materaca, to bardzo pomysłowe rozwiązanie, bo na materacu dopasowanym do naszego ciała, kręgosłup odpoczywa i nasze ciało pobiera właściwości zdrowotne z złotej nitki, czyli śpimy i się leczymy, 2 w 1

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2012, 12:16

Witam, ja jestem alergikiem i moge polecić materac lateksowy Helios.Materace te są bardzo przewiewne i zapobiegają powstawianiu pleśni i roztoczy. ja mój kupiłam przez internet jestem zadowolona
i polecam ten sklep http://materace-dla-ciebie.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

1 maja 2012, 09:47

Nie słyszałam nigdy o złotej nici, trochę dla mnie to naciągana sprawa. Wolę jednak bazować na informacjach pewnych, na przykład takich, że materace kieszonkowe są bardzo dobre do spania. Mam od 2 lat materac Estrella : http://www.urokdrewna.pl/materac-estrella-lux-140-cm-p-145.h tml , dwuosobowy. Początkowo korzystałam z niego sama, ale nie był to żaden problem. Te kieszonki bardzo dobrze działają, dbają o to by człowiek się przypadkiem w materacu nie zatopił :) A przy użytkowaniu dwuosobowym rówież nie było problemów, każda strona jakby działała oddzielnie :) Materac jest odpowiednio twardy i gruby. Śpi się bardzo wygodnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 maja 2012, 08:45

uważam, że wszycie złotej nitki w materac to super sprawa, po pierwsze materac musi wyglądać bosko, na pewno nie trzeba go ubierać w prześcieradło, jeżeli złoto ma działania zdrowotne, to czemu nie wypróbować spania na takim cacku, po drugie to lubię rzeczy które pomagają, służą ludzkiemu zdrowiu, gratuluję pomysłu, jakby nie było, to żyjemy w XXI wieku i świat idzie do przodu, a nie cofa się o krok do tyłu !!!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 59 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  15 16 17 18 19  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• kamień dekoracyjny na ścianie Liczba postów: 34 Grupa: Porady i op... W ramach poszerzania świadomości ekologicznej firma wprowadziła do oferty dekoracyjne elementy do wnętrz, które są wytwarzane z recyklingowanych materiałów. Każ...
  • projektant wnetrz warto? Liczba postów: 449 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....
  • Wycieraczki samochodowe - jakie? Liczba postów: 61 Grupa: Porady i op... Użytkownik andrzej89 napisał: Akurat jeżeli chodzi o wycieraczki samochodowe to ze swojej strony polecam zwrócić uwagę na producenta Dipp, który przygotował wer...
  • Kręgosłup - rehabilitacja Liczba postów: 78 Grupa: Porady i op... Rozpocznij od szczerej rozmowy z członkami Mapquest Directions grupy. Wyjaśnij powody swojego powrotu i pokaż, że jesteś gotów do współpracy.
  • Szafa pod zabudowę Liczba postów: 146 Grupa: Porady i op... Możesz kupić szafę pod zabudowę w tej cenie i jest to ok rozwiązanie jeśli się nie przeprowadzasz, bo te szafy są do jednorazowego montażu. Są ładne i w niskich...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19398 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 427

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >