Jaki kupić materac do łóżka w sypialni ??

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 59 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  16 17 18 19 20  ▸  ▸▸

11 maja 2012, 12:09

Zgadzam sie: good 0 bad

czy ktoś wie ile tego złota jest w materacu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 maja 2012, 03:40

Dla mnie materace matador są znakomite. W zasadzi ich cena jest bardzo niska w stosunku do jakość. Matadora mam już od kilku lat i póki co za każdym razem budzę się jak nowo narodzony

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 maja 2012, 15:12

Dla szukających informacji praktycznych na temat materacy f-my Farko:

Ponieważ sam długo szukałem jakiś opinii użytkowników by nie bazować wyłącznie na deklaracjach i informacja marketingowych producenta i nic nie znalazłem to pragnę podzielić się kilkoma uwagami praktycznymi po zakupie trochę "w ciemno" najlepszego ich materaca ARSENAL DELUXE.

No niestety jest rozczarowanie bo dałem się nabrać na marketing i ich kłamliwe rysunki przekrojowe:(

Otóż widząc, że firma oferuje kilka modeli materacy sprężynowych i cześć z nich ma „warstwę lateksu” a najlepsza mają „podwójną warstwę lateksu” można mieć wrażenie, że to coś faktycznie „deLuxe”.
Niestety na rynku większość producentów jeśli już daje warstwę lateksu to ma ona 2-4cm grubości a lepsze modele, gdzie podkreśla się szczególnie grubszą warstwę lateksu mają nawet 5-6 cm lateksu.

W materacach (najlepszych w ofercie!) firmy Farko, tzw. „podwójna warstwa lateksu” ma… ok. 1,7-1,8cm !! Nawet nie ma 2cm. A producent bezczelnie odpowiada, że u nich „płyta lateksu ma ok. 1cm a podwójna płyta ok. 2cm”.

To samo z płytą „pianki termicznej” („leniwej pianki”) – gdy płyta ma niecały 1cm to nie licz nabity w marketing Kliencie, że jakoś szczególnie się odkształci i otuli Cię miękkością :(

Dla zainteresowanych mogę podesłać zdjęcia przekroju materaca „Deluxe” by sobie porównał z opisami na stronie WWW producenta i rysunkami, które sugerują proporcjonalnie, że poszczególne warstwy to mają po 2-3 cm a podwójny lateks to jakieś 6-8cm szczęścia i miękkości… Guzik prawda!

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2012, 12:05

Witajcie, a co myślicie o firmie materacarnia.pl? Chciałam kupić ich materac sprężynowy kieszeniowy Pax Comfort, ale nie wiem, czy warto. Proszę o opinie.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 maja 2012, 11:17

Ale spam z tym matadorem xD
A widzieliście jaką mają ofertę na ich stronie ? http://materacematador.pl/category/play
hahaha xD

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 maja 2012, 18:26

;D Ja kupiłem od nich materac.. niestety nie ten 'play' ale jak dla mnie jest wygodny ;p
W 'tych' sprawach też ;D

Zgłoś | Cytuj | Link

28 maja 2012, 15:57

Świetny materac zakupiłam na stronie www.przyjemnysen.pl polecam, bardzo miła obsługa, doradzili taki materac że bóle puściły i u mnie i u męża. Beata

Zgłoś | Cytuj | Link

28 maja 2012, 15:59

Memo ostatnio wypuściło niezłe materace ortopedyczne http://www.memoinfo.pl/product,products,82.ht ml . U mnie jak na razie sprawdza się fenomenalnie, szyja wreszcie rano nie boli, a sprawdzałam już kilka materacy i żaden tak nie pomógł.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 maja 2012, 16:30

Też słyszałam że ten matador to dobra marka.. kupiłam i nie narzekam jak narazie ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

4 czerwca 2012, 19:22

Ja też materac matador i naprawdę jest niesamowicie wygodny..ostatni kupiłam też taki mojej córci i śpi na nim jak aniołek

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 59 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  16 17 18 19 20  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• płytki w salonie?? Liczba postów: 139 Grupa: Porady i op... Jeżeli robisz remont i potrzebujesz klejów oraz hydroizolacji czy uszczelniaczy to odwiedź witrynę https://diy.bostik.com/pl-PL Nie tylko znajdziesz odpowiednie...
  • Wyposażenie warsztatu Liczba postów: 339 Grupa: Porady i op... Szczególnie jeśli mamy do czynienia ze stalą nierdzewną, warto poddawać ją takim zabiegom jak https://passeco.pl/obrobka-elektrolitycz na/ . Wydajne środki do el...
  • czym wyczyścić płytki po fudze? Liczba postów: 3757 Grupa: Porady i op... Wyczyścić będzie trudno. Najważniejsze to po prostu na czas je zaimpregnować.
  • projektant wnetrz warto? Liczba postów: 450 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....
  • jakie prezenty zrobić? Liczba postów: 19 Grupa: Porady i op... Świąteczna choinka pełna pralin z mlecznej czekolady to doskonały pomysł na słodki upominek dla bliskich. Dostępna na https://smaczajama.pl/pl/p/-Lindt-Lindor -S...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 377

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >