Jaki kupić materac do łóżka w sypialni ??

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 59 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  17 18 19 20 21  ▸  ▸▸

5 czerwca 2012, 17:15

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja kupiłam materac mało znanej firmy fiszpanskiej w salonie senpo, termoelastyczny niedrogi, niestety nie pamietam nazwy ani firmy ani materaca, ale mam wizytówke salonu. Podobno tylko u nich wystepuje ten materac, jest rewelacyjny i znacznie tanszy od tempura. Polecam goraco ten materac i właściwie firme senpo również (ceny do negocjacji)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 czerwca 2012, 08:46

Witam :) Tyle tych firm i materacy, że można się pogubić-każdy radzi coś innego :) Ja postanowiłam skorzystać ze strony http://przyjemnysen.pl/ i jestem w pełni zadowolona. Poprosiłam o radę i i otrzymałam fachową pomoc w wyborze odpowiedniego materaca-zakupiłam lateksowy materac vita i jeszcze gratis dostałam poduszki-rewelacja :) polecam wszystkim :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 czerwca 2012, 08:46

witam, posiadam komplet pościeli Camel Luks, zrobilam zakupy w sklepie internetowym www.przyjemnysen.pl sami zobaczcie i ocencie, że to super sklep, wszystko jest pod ręką, i można od razu zamówić, nie wychodząc z domu, martwić sie o przywóz zakupów, polecam !!!!

Zgłoś | Cytuj | Link

20 czerwca 2012, 15:12

Polecam materace kieszeniowe, są odpowiednio twarde oraz wygodne.
Ja swój kupiłem w sklepie Mirat.pl - http://mirat.eu/materace-kieszeniowe-140x200,c651.html w cenie właśnie do 500zł, Zobacz

Zgłoś | Cytuj | Link

28 czerwca 2012, 09:43

witam, ja swój materac kieszeniowy o nazwie forte kupiłam na stronie www.przyjemnysen.pl do niego dostałam poduszkę gratis, z czego jestem mega zadowolona, polecam zobaczcie i sprawdźcie sami !!!!!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 czerwca 2012, 09:44

Kupiłam materac VITA,jest rewelacyjny,z przyjemnością wieczorem kładę się spać,a rano wstaję wypoczęta.Polecam wszystkim,którzy jeszcze nie zdecydowali się na zakup materaca jest naprawdę rewelacyjny.Kupiłem go na www.przyjemnysen.pl Prawdziwym hitem tej firmy jest mata masująca Sanotherm,polecam ją tym wszystkim.którzy mają problemy krążeniowe,problemy ze stopą cukrzycową i tym wszystkim,którzy chcą rzucić palenie jest ona naprawdę pomocna i wręcz niezbędna,mnie ta mata w tym pomogła.Dzisiaj nie biorę tabletek od krążenia,nogi mnie nie bolą,cukier mam w normie.Naprawdę polecam tę matę wszystkim cierpiącym na te schorzenia i nie tylko na te.Szczególnie polecam osobą w starszym wieku.Zobaczcie sami, pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

29 czerwca 2012, 09:53

witam z mężę kupilismy , materac aurora, jest naprawdę świetny, idealnie modeluje się do kształtów ciała pod wpływem nacisku i temperatury ciała, materac jest utworzony z pianki termoelastycznej, od kiedy na nim spię z mężę stajemy wypoczęci, czujemy się jak byśmy mieli 10 lat mniej, a materace bo są to 2 razy 90x200 idealnie się ze sobą komponują, nie tworząc dziury.. taki materac można kupic w salonie rameta, w strefie przyjemnego snu w raciborzu.. lub zobaczyć na stronie internetowej www.przyjemnysen.pl lub sledzić ich aukcje na allegro,polecamy

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lipca 2012, 12:29

Witam :) Ja również skorzystałam ze sklepu http://przyjemnysen.pl/ zakupiłam materac illusion - śpi się na nim rewelacyjnie -polecam wszystkim, którzy marzą o przyjemnym śnie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

3 lipca 2012, 12:28

Jeśli szukacie najlepszego materaca dla siebie to polecam http://www.treenes.pl/pl/
Kupiłam na spotkaniu odnośnie zdrowia materac ze złotą nitką - rewelacja

Zgłoś | Cytuj | Link

3 lipca 2012, 13:47

wiatam serdecznie, muszę się pochwalić, ze jestem szczęsliwą posiadaczką KOŁDRY CAMEL LUX ROMBY,która posiada wszystkie zdrowotne cechy wełny, przy czym wyróżnia się delikatnością i miękkością a jednocześnie jest niezwykle trwała. Charakteryzuje się gęstym i miękkim włosiem oraz ciekawym kontrastem kolorów: ciepłym brązem i eleganckim kremem. Wełna od lat leczy alergie, problemy skórne, wspomaga leczenie astmy, poprawia krążenie - co u mnie było kiepskie,Wełna rewelacyjnie wyciąga choroby z organizmu, leczy reumatyzm, działa przeciwbólowo na bóle stawów kości. Wełna zimą grzeje, latem chłodzi.
Przestaniecie się pocić w nocy - ja ja !!!! Jest termoregulacyjna czyli utrzymuje stałą temperaturę ciała, rewelacyjnie odprowadzając wilgoć,
dzięki czemu nie rozwijają się w pościeli mikro-pleśnie powodujące nowotwory i roztocza, które są odpowiedzialne za rozwój alergii i astmy.Taki komplet pościeli kupiłamwww.przyjemnysen.pl polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 59 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  17 18 19 20 21  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• kamień dekoracyjny na ścianie Liczba postów: 34 Grupa: Porady i op... W ramach poszerzania świadomości ekologicznej firma wprowadziła do oferty dekoracyjne elementy do wnętrz, które są wytwarzane z recyklingowanych materiałów. Każ...
  • projektant wnetrz warto? Liczba postów: 449 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....
  • Wycieraczki samochodowe - jakie? Liczba postów: 61 Grupa: Porady i op... Użytkownik andrzej89 napisał: Akurat jeżeli chodzi o wycieraczki samochodowe to ze swojej strony polecam zwrócić uwagę na producenta Dipp, który przygotował wer...
  • Kręgosłup - rehabilitacja Liczba postów: 78 Grupa: Porady i op... Rozpocznij od szczerej rozmowy z członkami Mapquest Directions grupy. Wyjaśnij powody swojego powrotu i pokaż, że jesteś gotów do współpracy.
  • Szafa pod zabudowę Liczba postów: 146 Grupa: Porady i op... Możesz kupić szafę pod zabudowę w tej cenie i jest to ok rozwiązanie jeśli się nie przeprowadzasz, bo te szafy są do jednorazowego montażu. Są ładne i w niskich...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19398 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 378

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >