Jaki kupić materac do łóżka w sypialni ??

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 59 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  23 24 25 26 27  ▸  ▸▸

9 stycznia 2013, 13:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Gorąco polecam materac Treenes, niesamowite uczucie komfortu spania. Właściwości ortopedyczne są zachwycające bóle, które mnie i męża męczyły wiele lat po 2 tygodniach zaczęły stopniowo zanikać teraz już jest o wiele lepiej, a co to będzie za kilka tygodni:).

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 stycznia 2013, 14:15

Użytkownik Gość: Staszek napisał: Witam wszystkich forumowiczów szukam dobrego materaca
180x200 proszę o pomoc

a co powiecie o firmie Alvare z góry bardzo dziekuje

Nie znam tej Firmy. Za to mogę polecić dwa doskonałe materace Exlusive z SenActive lub Treenes.
Pierwszy w tym rozmiarze to wydatek rzędu 3300 w promocji, drugi około 2800 także w promocji.
Oba nadają się szczególnie osobą cierpiącym na bóle kręgosłupa.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 stycznia 2013, 12:26

Leżę na materacu Treenes już od tygodnia i nie chce mi się wstawać. Gdyby nie praca to bym z łóżka nie wychodziła. Rewelacyjny jest, ma 10 lat gwarancji i do tego poduszkę mi dali zupełnie za friko, a normalnie to 390 zł kosztuje:) Taka promocja nie trwa długo z tego co wiem, więc warto się pośpieszyć. Ja wam polecam Maryśka

Zgłoś | Cytuj | Link

17 stycznia 2013, 10:16

Świetny kontakt z panami z przyjemnego snu spowodowały, że chętnie wracam do tego sklepu. Mój ostatni zakup to materac Polispring z firmy SenActive. Jak zwykle doskonałe doradztwo i szybki czas realizacji spowodowały moje 100% zadowolenie. Polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

17 stycznia 2013, 13:13

Zamówiłem materace TREENES w minutę. Dostałem w ciągu kilku dni, a śpię od dwóch tygodni. Jestem zadowolony z każdego kroku jaki zrobiłem by komfortowo spać.
Polecam także fachowców z salonu przyjemny sen, znają się na rzeczy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 stycznia 2013, 13:42

COMFORTBE!!!! kupiłem i jestem bardzo zadowolony 120x200 PERFECT z kokosem średnio twarda 1 strona i twadra 2 strona za 420 zł z tym już wliczone transport na terenie warszawa super

Zgłoś | Cytuj | Link

28 stycznia 2013, 11:30

Moim zdaniem najwygodniejsze są materace średnio twarde. W swojej sypialni posiadam materac sprężynowo - lateksowy : http://www.klinikasnu.pl/materace-kieszonkowe/18-materac-cza r-nocy-011107.html. Materac zmieniałam rok temu i mogę stwierdzić, że jest o wiele bardziej komfortowy niż piankowy na którym spałam wcześniej.Bardzo dobrze dopasowuje się do kształtu ciała.
Muszę dodać również, że mam alergię na roztocza a lateks ich nie gromadzi ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 stycznia 2013, 13:50

ja ostatnio kupowalem materac i rowniez zdecydowalem sie na kieszeniowy. Zakupy zrobilem rowniez przez internet w sklepie www.e-materac.pl
Towar dotarl do mnie chyba w 11 dniu od zlozenia zamowienia. aaaa.... placilem przy odbiorze za materac ;)
Ogolnie polecam moj materac a mianowicie Original Multi.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 stycznia 2013, 13:59

Witam,
polecam materace piankowe, najlepiej z jakiejs markowej firmy. Tempur jest wygodny ale zona zdecydowala o na tansza alternatywe Perdormire. Materac kupilem w Esce,materace perdormire

Zgłoś | Cytuj | Link

30 stycznia 2013, 22:02

hej,

Jak pisze LukaszF materace piankowe w szczególności wysokoelastyczne w połączeniu z teroelastyczną pianka to na tą chwile najlepsze rozwiązanie jakie stosuje się na świecie, co do marek Perdormire, Tempurt czy Materasso polecam każdą z nich pierwsza to Włoska, druga USA trzecia to Słowacja z tym że Materasso jest bardzo dobrą alternatywą cenową dla tych dwóch pozostałych. Polecam poczytać sobie http://www.materasso.com.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 59 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  23 24 25 26 27  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wspólna ściana i grzyb Liczba postów: 10 Grupa: Porady i op... cieza sprawa. ciekawe jak sie skonczyla... u nas wystarczylo wieksze grzanie w pomieszczeniu oraz pochlaniacze wilgoci https://www.pochlaniacz-wilgoci.pl/
  • księgowość w małej firmie Liczba postów: 84 Grupa: Porady i op... A Berberis? Sami zauważycie, jaką to daje zmianę, ile przynosi. Mocna poprawa w krótkim czasie. Konsekwencje mogą być duże, ale pozytywne. Porządny system może....
  • kamień dekoracyjny na ścianie Liczba postów: 34 Grupa: Porady i op... W ramach poszerzania świadomości ekologicznej firma wprowadziła do oferty dekoracyjne elementy do wnętrz, które są wytwarzane z recyklingowanych materiałów. Każ...
  • projektant wnetrz warto? Liczba postów: 449 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....
  • Wycieraczki samochodowe - jakie? Liczba postów: 61 Grupa: Porady i op... Użytkownik andrzej89 napisał: Akurat jeżeli chodzi o wycieraczki samochodowe to ze swojej strony polecam zwrócić uwagę na producenta Dipp, który przygotował wer...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 283

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >