Gość: izzy praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
Polecam materace lateksowe oraz inne o zupełnie nizszej
cenie a wykonane z najlepszych materiałów. |
| |
offline sebassz praktykant
|
Ja polecam materace termoplastyczne ( termoelastyczne) układają się do ciała pod wpływem temperatury ciała . Rewelacja . Bardzo dobrą ofertę posiada Studio materacy "Zdrowy Sen" miła fachowa obsługa duży wybór materacy. Dużo promocji i co najważniejsze można wypożyczyć materac na sprawdzenie do domu. www. studiomateracy.pl . Każdy następny materac kupię tylko u nich. gorąco polecam. Teraz mają materac taniej o vat |
| |
offline jacaidzi praktykant
|
Moim zdaniem najlepsze materace są z pianki viscoelastic, tylko trzeba wiedzeić co się kupuje bo na rynku są materace z różnym stężeniem % visco, naj lepiej kupować takie o dużym stężeniu. Ja polecam sklep www.literiemarti.pl, ta firma ma najlepsze stężenie visco i latexsu w swoich materacach, poza tym same naturalne składniki... Sam śpie na materacu i stelażu tej firmy inergetic i jestem bardzo zadowolony. |
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
Witam! |
| |
offline HubaBuba inżynier
|
|
| |
offline loza doświadczony
|
|
| |
offline Pudzian3 praktykant
|
|
| |
offline bazyliszek inżynier
|
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 23 maja 2012, 14:34 | |
|
Jaki kupić materac do łóżka w sypialni ??
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- czym wyczyścić płytki po fudze? Liczba postów: 3757 Grupa: Porady i op... Wyczyścić będzie trudno. Najważniejsze to po prostu na czas je zaimpregnować.
- projektant wnetrz warto? Liczba postów: 450 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....
- jakie prezenty zrobić? Liczba postów: 19 Grupa: Porady i op... Świąteczna choinka pełna pralin z mlecznej czekolady to doskonały pomysł na słodki upominek dla bliskich. Dostępna na https://smaczajama.pl/pl/p/-Lindt-Lindor -S...
- jaką firmę w Poznaniu wynająć do przeprowadzki Liczba postów: 185 Grupa: Porady i op... Większość osób, przynajmniej raz w życiu, czeka przeprowadzka. Nie jest to nic przyjemnego, ale takie zadanie można skutecznie ułatwić. Kiedy do przetransportow...
- Przeprowadzka - Kraków Liczba postów: 26 Grupa: Porady i op... Moim zdaniem przeprowadzka może być stresującym i przytłaczającym doświadczeniem, zwłaszcza jeśli próbujesz zrobić to wszystko na własną rękę. Dlatego warto wzi...