Jaki kupić materac do łóżka w sypialni ??

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 59 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  30 31 32 33 34  ▸  ▸▸

7 maja 2013, 11:59

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik rgnthm napisał: To czy materac ma być twardy czy miękki to indywidualna
sprawa. Jedni wolą twardszy, drugim to będzie
przeszkadzać i nie będą się mogli spokojnie wysypiać. A
jeśli masz problemy z kręgosłupem to może warto
zainteresować się materacem
ortopedycznym? Teraz w sklepach znajdziesz ogromny
wybór więc jedyne co może Cię ograniczyć to budżet.

Święte słowa.
Zgadzam się że na bóle kręgosłupa najlepszym rozwiązaniem jest dobry materac ortopedyczny.
Na dzień dzisiejszy nie ma lepszego materac na ból od piankowego. Z pianki termo lub wysokoelastycznej.
Zapraszam na stronę www.przyjemnysen.pl
na wszystkie pytania odpowiem pod numerem telefonu 535 948 048
Pozdrawiam Robert

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 maja 2013, 23:08

Użytkownik Gość: Olabb13456 napisał: Witam!

Jestem na etapie wyboru materacy do sypialni, i z żoną
chcemy zainwestować w materace, aby

były wygodne i człowiek wstawał wypoczęty. W związku z
tym zwracam się do Was z pytaniem o

materace. Jakie wybrać, kupić?

Najlepiej, aby była możliwość zakupu przez internet.
Polecono mi materace tej firmy:

www.przyjemnysen.pl
Użytkownik Gość: Olabb13456 napisał: Witam!

Witam jestem doradcą w sklepie internetowym www.najwygodniejsze-matrace.pl Cieszę że dbasz o swoje zdrowie i szukasz odpowiedniego materaca dla Was. W dużym stopniu nasz sen zależy od tego na jakim materacu śpimy. Niemal 1/4 naszego młodego społeczeństwa, a w szczególności ludzie młodzi tj. przedział wieku ok.18 – 25 lat mają poważne problemy ze snem. Wynika to przede wszystkim z prowadzenia nieregularnego trybu życia, jesteśmy coraz bardziej zestresowani, uczymy się do późnych godzin nocnych, umawiamy się na długie wieczorne spotkania, oglądamy do późnej nocy telewizję lub słuchamy muzyki, dlatego też często sięgamy po różnego rodzaju używki, głównie te o dużej zawartości kofeiny, która niestety nie sprzyja naszemu nocnemu zasypianiu.Nie zdając sobie sprawy z tego co robimy z naszym zdrowiem i snem. Zastanówmy się zatem jak sami możemy sobie pomóc zanim będzie za późno. Firmę czy raczej sklep internetowy www.przyjemnysen.pl znam i również mogę potwierdzić że mają w swej ofercie dobre produkty, współpracują z największymi firmami, tego typu jak polski Janpol, czy firmy Hevea, Senactivia, czy Treenes, który produkuje naprawdę bardzo dobre zdrowotne materace i kołdry. Hitem jest ich unikatowy materac treenes, w pokrowcu Shenergy. Super się sprawdza w każdej sypialni, polecam i pozdrawiam doradca Kinga

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 czerwca 2013, 13:17

ja polecam sklep http://xn--materace-koo-ncc.pl/ z różnego rodzaju materacami do każdego łóżka, jest to towar wprost od producenta więc masz gwarancję najniższej ceny

Zgłoś | Cytuj | Link

8 czerwca 2013, 22:26

ALVARE zajmuję się wdrażaniem oraz sprzedażą hurtową i detaliczną materacy praktycznie w każdym wyniarze.
Zapraszamy do zapoznania się z Naszą ofertą na materace kieszeniowe, materace termoelastyczne, materace lateksowe oraz materace specjalistyczne takie jak rehabilitacyjne, ortopedyczne oraz antyalergiczne
Dowiedz się więcej na http://materace-materac.pl lub zadzwoń 22 240 11 22 a pomożemy w doborze najlepszego materaca

Zgłoś | Cytuj | Link

8 czerwca 2013, 22:28

materace ALVARE
Infolinia 22 240 11 22

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 czerwca 2013, 22:30

Materace-materac | ALVARE/

Zgłoś | Cytuj | Link

8 czerwca 2013, 22:36

Materace ALVARE

Zgłoś | Cytuj | Link

10 czerwca 2013, 10:18

Mam od kilku lat materac Treenes z pianki wysokoelastycznej.
Nic się z nim nie dzieje, dalej jest jak nowy i jeszcze 4 lata gwarancji mam:)
Doskonale podpiera mój kręgosłup i rano wstaję bez bóli kręgosłupa.
Polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

10 czerwca 2013, 11:21

Zgadzam sie: good 1 bad

Polecam gewo.pl - dwa razy robiłem u nich zakupy. Z żoną śpimy na antyalergicznym, poza tym w pokoju gościnnym jest lateksowy. Oba materace rewelacja.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 czerwca 2013, 08:46

Zgadzam sie: good 2 bad

Materace Koło to dobra jakość za rozsądną cenę. Materace kieszonkowe są tanie a umieszczenie każdej sprężyny w osobnej kieszonce gwarantuje wysoki poziom komfortu.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 59 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  30 31 32 33 34  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• płytki w salonie?? Liczba postów: 139 Grupa: Porady i op... Jeżeli robisz remont i potrzebujesz klejów oraz hydroizolacji czy uszczelniaczy to odwiedź witrynę https://diy.bostik.com/pl-PL Nie tylko znajdziesz odpowiednie...
  • Wyposażenie warsztatu Liczba postów: 339 Grupa: Porady i op... Szczególnie jeśli mamy do czynienia ze stalą nierdzewną, warto poddawać ją takim zabiegom jak https://passeco.pl/obrobka-elektrolitycz na/ . Wydajne środki do el...
  • czym wyczyścić płytki po fudze? Liczba postów: 3757 Grupa: Porady i op... Wyczyścić będzie trudno. Najważniejsze to po prostu na czas je zaimpregnować.
  • projektant wnetrz warto? Liczba postów: 450 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....
  • jakie prezenty zrobić? Liczba postów: 19 Grupa: Porady i op... Świąteczna choinka pełna pralin z mlecznej czekolady to doskonały pomysł na słodki upominek dla bliskich. Dostępna na https://smaczajama.pl/pl/p/-Lindt-Lindor -S...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 503

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >