Stron: 59 ▾ ◂◂ ◂ 31 32 33 34 35 ▸ ▸▸
offline juvefenomeno doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: ZAWIEDZIONA praktykant |
jestem rozczarowana zamieszczonymi tu wypowiedziami, przecież to nie jest forum internetowe dla osób, które chcą zareklamować swoją firmę ! chciałam poszukać sobie opinii o jakimś rzeczywiście sprawdzonym, dobrym materacu a tu nic tylko nieuczciwe wpisy właściciela jakiejś firmy w salonie meblowym, tudzież właścieciela chyba kilku sklonowanych sklepów internetowych. ktoś powinien zbanować te osoby, jak można pisać z różnych nicków podejrzewam z jednego kompa i to jeszcze mało inteligenta osoba podejrzewam pisze, bo raz jeden Pan o danym nicku kupił i zachwalał a drugi raz parę postów niżej niby to się zastanawia nad kupnem tym razem nie w salonie gdzieś z meblami gdzie mają materacyki tylko na jakieś dziwnej stronce ponoc przyjemny sen. Jeśli dany towar jest tak dobry to po jakiego czorta tak spamować i wrzucać co rusz bzdurne komentarze, jakie to cudowne, wspaniałe.... nawet jeśli cena byłaby ok to mnie odstrasza fakt, ze dana osoba tak sztucznie musi sobie robic reklame i juz wiem, ze z tego sklepu nic nie zamowie, bo dobry towar sam sie obroni, bez sztucznych achów i ochów. Zatem prosze o naprawde rzetelne opinie a nie reklamy sprzedawcow zachwalajacych swoj towar, to nie jest uczciwe !!!! |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Szukający praktykant |
Witam! |
| |
Gość: mieszko praktykant |
Poszukiwany materac jednoosobowy, wygodny! No i cenowo przyzwoity... Ogólnie to bym chciał, żeby mi samoistnie służył do spania, bez łóżka. Nie wiem zbytnio gdzie szukać. Sklepów internetowych jest dużo, a mnie bardziej interesuje opinia uzytkowników. Ja bym chciał naprawdę wygodny materac, dość miękki bo śpię raczej bez poduszki. |
| |
offline libisz doświadczony
|
Mnie również śmieszą te reklamy, widać na pierwszy rzut
oka, że w niektórych przypadkach chyba jedna osoba
pisała... |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Anna1999 praktykant |
|
| |
Gość: adamusss praktykant |
|
| |
Gość: jovanka praktykant |
|
| |
Gość: Lolaaaa praktykant |
|
| |
offline Michałek doświadczony
|
Ja kupiłem materac na stronce gewo.pl Dokładniej był to materac kieszeniowy. Teraz go używam i jestem zadowolony. Jest wyjątkowo wygodny i dobrze się na nim śpi i odpoczywa. Czasem mam wrażenie że jest wręcz stworzony dla mnie. W sumie to była udana inwestycja jeszcze mogłem sobie pozwolić na wzięcie go na raty. Więc jak coś to można się tam rozejrzeć po tym sklepie. to jest rzetelna opinia. Co do materacu to mam nadzieje, że mi dużo posłuży. Pozdrawiam. |
|
Stron: 59 ▾ ◂◂ ◂ 31 32 33 34 35 ▸ ▸▸