Jaki kupić materac do łóżka w sypialni ??

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 59 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  31 32 33 34 35  ▸  ▸▸

13 czerwca 2013, 08:23

Zgadzam sie: good 0 bad

Zgadzam się z kolegą wyżej niedawno kupiłem tam materac nie mam żadnych zastrzeżeń no i wszystko było dość tanie jak na wysoką jakość.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 czerwca 2013, 18:37

jestem rozczarowana zamieszczonymi tu wypowiedziami, przecież to nie jest forum internetowe dla osób, które chcą zareklamować swoją firmę ! chciałam poszukać sobie opinii o jakimś rzeczywiście sprawdzonym, dobrym materacu a tu nic tylko nieuczciwe wpisy właściciela jakiejś firmy w salonie meblowym, tudzież właścieciela chyba kilku sklonowanych sklepów internetowych. ktoś powinien zbanować te osoby, jak można pisać z różnych nicków podejrzewam z jednego kompa i to jeszcze mało inteligenta osoba podejrzewam pisze, bo raz jeden Pan o danym nicku kupił i zachwalał a drugi raz parę postów niżej niby to się zastanawia nad kupnem tym razem nie w salonie gdzieś z meblami gdzie mają materacyki tylko na jakieś dziwnej stronce ponoc przyjemny sen. Jeśli dany towar jest tak dobry to po jakiego czorta tak spamować i wrzucać co rusz bzdurne komentarze, jakie to cudowne, wspaniałe.... nawet jeśli cena byłaby ok to mnie odstrasza fakt, ze dana osoba tak sztucznie musi sobie robic reklame i juz wiem, ze z tego sklepu nic nie zamowie, bo dobry towar sam sie obroni, bez sztucznych achów i ochów. Zatem prosze o naprawde rzetelne opinie a nie reklamy sprzedawcow zachwalajacych swoj towar, to nie jest uczciwe !!!!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 czerwca 2013, 00:44

Witam!
Zgadzam się w 100% z przedmówczynią!!
Jestem osobą, która również poszukuje materaca i nie urywam, że szukałem tutaj fachowej porady ludzi którzy testują na co dzień swoje materace i wypowiedzą się na ich temat!
A tu nic innego tylko jeden wielki SPAM!! Rozumiem, że sprzedaż musi iść, ale to trzeba billboard postawić albo zrobić materac który sam się zareklamuje(jak pisała ZAWIEDZIONA) nie fora spamować. Dajcie żyć!!

Zgłoś | Cytuj | Link

18 czerwca 2013, 15:50

Poszukiwany materac jednoosobowy, wygodny! No i cenowo przyzwoity... Ogólnie to bym chciał, żeby mi samoistnie służył do spania, bez łóżka. Nie wiem zbytnio gdzie szukać. Sklepów internetowych jest dużo, a mnie bardziej interesuje opinia uzytkowników. Ja bym chciał naprawdę wygodny materac, dość miękki bo śpię raczej bez poduszki.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 czerwca 2013, 08:22

Mnie również śmieszą te reklamy, widać na pierwszy rzut oka, że w niektórych przypadkach chyba jedna osoba pisała...
Ja mam takie pytanie, przeglądając tutejsze propozycje natknąłem się na stronę materacekolo.sklep.pl. Sęk w tym, że nie poszukuję materaca, a stelaży do nich... Czy ktokolwiek może się wypowiedzieć na temat ich jakości? Bardzo mi zależy, ponieważ odpowiada mi cena.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 czerwca 2013, 09:27

Materace lateksowe zobacz czy warto.

http://www.youtube.com/watch?v=VbHfZgGg8ZQ

Zgłoś | Cytuj | Link

21 czerwca 2013, 10:17

Użytkownik Gość: mieszko napisał: Poszukiwany materac jednoosobowy, wygodny! No i cenowo
przyzwoity... Ogólnie to bym chciał, żeby mi samoistnie
służył do spania, bez łóżka. Nie wiem zbytnio gdzie
szukać. Sklepów internetowych jest dużo, a mnie bardziej
interesuje opinia uzytkowników. Ja bym chciał naprawdę
wygodny materac, dość miękki bo śpię raczej bez
poduszki.

Tu masz materac z kosmosu :D http://bejto-materace.pl/pl/kieszeniowe/50-materac-space-100 0s.html w sensie naprawdę cacko w swojej klasie. tylko Ty chcesz miekki a ten jest twardy ale ma właściwości samomasujące. Na niczym sie tak nie wyspisz.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 czerwca 2013, 11:20

Wygląda na solidny. Chętnie bym sie na nim położyla i sprawdziła jaki jest wygodny.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lipca 2013, 20:09

Hehhe żenujące reklamy. Zgadzam się z Zawiedzioną

Zgłoś | Cytuj | Link

5 lipca 2013, 09:30

Zgadzam sie: good 1 bad

Ja kupiłem materac na stronce gewo.pl Dokładniej był to materac kieszeniowy. Teraz go używam i jestem zadowolony. Jest wyjątkowo wygodny i dobrze się na nim śpi i odpoczywa. Czasem mam wrażenie że jest wręcz stworzony dla mnie. W sumie to była udana inwestycja jeszcze mogłem sobie pozwolić na wzięcie go na raty. Więc jak coś to można się tam rozejrzeć po tym sklepie. to jest rzetelna opinia. Co do materacu to mam nadzieje, że mi dużo posłuży. Pozdrawiam.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 59 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  31 32 33 34 35  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wspólna ściana i grzyb Liczba postów: 10 Grupa: Porady i op... cieza sprawa. ciekawe jak sie skonczyla... u nas wystarczylo wieksze grzanie w pomieszczeniu oraz pochlaniacze wilgoci https://www.pochlaniacz-wilgoci.pl/
  • księgowość w małej firmie Liczba postów: 84 Grupa: Porady i op... A Berberis? Sami zauważycie, jaką to daje zmianę, ile przynosi. Mocna poprawa w krótkim czasie. Konsekwencje mogą być duże, ale pozytywne. Porządny system może....
  • kamień dekoracyjny na ścianie Liczba postów: 34 Grupa: Porady i op... W ramach poszerzania świadomości ekologicznej firma wprowadziła do oferty dekoracyjne elementy do wnętrz, które są wytwarzane z recyklingowanych materiałów. Każ...
  • projektant wnetrz warto? Liczba postów: 449 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....
  • Wycieraczki samochodowe - jakie? Liczba postów: 61 Grupa: Porady i op... Użytkownik andrzej89 napisał: Akurat jeżeli chodzi o wycieraczki samochodowe to ze swojej strony polecam zwrócić uwagę na producenta Dipp, który przygotował wer...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 300

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >