Stron: 59 ▾ ◂◂ ◂ 41 42 43 44 45 ▸ ▸▸
offline Meble-z-drewna.pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline luca24 inżynier
|
Świetnie opisaną ofertę materacy mają w www.materacetanie.pl. Najpierw poczytaj sobie, jaki materac najbardziej odpowiada twoim oczekiwaniom (u nich znajdziesz dowolny rodzaj). Później pogadaj ze sprzedawcą. Zaoferuje ci kilkadziesiąt dni na testowanie. Ogólnie też konkurencyjne ceny. Dobry materac wyrwiesz u nich za niecałe 250 zł już ze wszystkim :) |
| |
Reklamy Google | |
offline Mareczek praktykant
|
Mi brakuje czasu na wszystko, więc postanowiłem kupić materac przez internet. Trafiłem na stronę internetową firmy COMFORTBE. Zamówiłem w ciemno materac termoelastyczny z pianką visco. Niski koszt materaca. Szybka dostawa. A odczucia rano po przespanej nocy na materacu na 6+. Polecam jak ktoś szuka wygodnego materaca w rozsądnej cenie. |
| |
Gość: Uświadomiony praktykant |
Kupiłem ostatnio materac na Zakrzowskiej mają stronę www.materaceu.pl bezpośrednio u producenta, wytłumaczyli i uświadomili i wiem iż nie ma opcji dobrego materaca z 250 zł, dobry materac to np.kieszeniowy ale to nie wszystko musi mieć min. dobrą piankę na tych sprężynach inaczej śpi się na drutach od sprężyn, jeszcze lepsze podobno sa lateksowe ale są droższe mnie nie było stać Kupiłem multipoketa 500 szt/m2 spręzyn u mnich bo mają naprawdę tanio i z obu stron ma po 4 cm lateksu, bo rodzaj i grubość pianki na sprężynach to podstawa. |
| |
offline gabon fachowiec
|
Mamy dokładnie ten u siebie - http://abcsypialni.pl/materace/171-original-m ild-160x200-medicott-silver.html 22 cm wysokości, średnio twardy, wygodny, z długim okresem gwarancji. W parametry się specjalnie nie ... znaczenie ma dla mnie to, że jest wygodny i jak na razie nie ma na nim śladów użytkowania. |
| |
Reklamy Google | |
offline januszko fachowiec
|
A jaka jest cena i czy macie jakieś rabaty? Mój ortopeda łódź jakiś czas temu proponował mi coś podobnego, ale akurat nie miałem tyle kasy. Czym ewentualnie się jeszcze kierować przy wyborze? |
| |
offline Visby praktykant
|
|
| |
Gość: tokim praktykant |
Nie każdy materac wymaga tego samego stelaża (pomijam już rozmiar), przejrzyj ofertę, ja używam specjalistycznego materaca, ten model http://www.meblesosnowe.eu/Biogreen-bio-ex-27 25, nie jest przesadnie drogi, uważam że to dobra inwestycja :) |
| |
Gość: aniaH praktykant |
|
| |
offline wygodna558 praktykant
|
|
|
Stron: 59 ▾ ◂◂ ◂ 41 42 43 44 45 ▸ ▸▸