za 1500 to kupisz nawet 2 dobre materace! ja też słyszałam że z tymi fakro bywa różnie - czasem jakis gorszy sie trafi:/ osobiście mam polskiego producenta - Alki (www.materac.pro) piankowy z warstwą kokosa. dla mnie super rewelacja. na ich stronie można poczytać o składzie, a materace sa naprawde tanie w porównainiu do innych, a w porownaniu do salonów to juz w ogóle!
Stron: 59 ▾ ◂◂ ◂ 3 4 5 6 7 ▸ ▸▸
offline estella praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline bibak77 praktykant
|
Janpol i Hilding są podobno dobre, ale drogie... materac.pro to coś zupełnie nieznanego, ja bym się trochę bał. Mi polecono kiedyś Meble Marzenie i jestem bardzo zadowolony! Materac nie za miękki i nie za twardy, solidnie wykonany i mam go już dosyć długo. A firmę widziałem na targach, więc ma swoją markę |
| |
Reklamy Google | |
offline Eccelent kierownik
|
|
| |
offline mrw111 doświadczony
|
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 23 maja 2012, 14:45 | |
| |
offline estella praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline edyta.ka doświadczony
|
|
| |
offline Jan38 praktykant
|
na początku tematu kogoś delikatnie poniosło w zachwalaniu materacy Kola hehe... Jezeli chodzi o Janpol to zgadzam sie, ze są dobrej jakości... sam na takim spie, a wlasciwie nie zawsze sam ;). Kupiłem taki: http://topmaterace24.pl/materace/materace-piankowe/hypnosis. html |
| |
offline bazyliszek inżynier
|
Mój syn też na materac Koła właśnie, z tego co pamietam to dokładnie ten materac. Mały nie narzeka, a ja też go wypróbowałam i muszę przyznać, że bardzo dobrze się śpi. |
| |
offline Madzia_78 praktykant
|
|
| |
Gość: prawda praktykant |
|
|
Stron: 59 ▾ ◂◂ ◂ 3 4 5 6 7 ▸ ▸▸