Jaki kupić materac do łóżka w sypialni ??

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 59 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

11 maja 2011, 15:14

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam. Ja za namową swojego lekarza zainwestowałam w materac wodny. Komfort snu jest moim zdaniem nieporównywalnie lepszy niż na pozostałych materacach, które testowałam. Ja jestem bardzo zadowolona, wreszcie coś porządnego dla mojego kręgosłupa. Szczerze polecam wszystkim, ja kupiłam we Wrocławiu w firmie "verento".

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 maja 2011, 17:37

nie kupujcie materaca przez internet, to karygodny błąd. materac trzeba najpierw wypróbować i to najlepiej w sklepie, gdzie się na tym znają. osobiście polecam sklep na Kleszczowej w warszawie. Bardzo fachowa obsługa i ceny fabryczne i dodatkowo dają 10% rabatu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 maja 2011, 19:41

Tak, to prawda - materac najlepiej najpierw wypróbować. Jest tyle ich rodzajów, że nie wiadomo, który będzie nam rzeczywiście odpowiadać. Ja mam materac lateksowy z firmy Meble Marzenie. W trakcie poszukiwań natrafiłam na niego w sklepie EVERSLEEP, na ulicy Kłodnej 28 w Szczecinie. Na stronie www producenta jest cała oferta - opisy i zdjęcia. Jestem bardzo zadowolona i polecam, kto jeszcze nie zdecydowany.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 czerwca 2011, 22:19

Przed zakupem swego materaca czytałam to forum i muszę powiedzieć że korzystałam z kilku ciekawych rad. Materac można kupić w internecie ( ja kupiłam na stronie www.FabrykaSypialni.pl ). Warto jednak porównać różne typy i poczytać informacje na forach, prostym przykładem jest jest informacja którą znalazłam gdzieś w sieci czyli "materac 7 polowy" - kompletna bzdura (moim zdaniem chwyt marketingowy na który mało nie dałam się złapać), każdy ma inny wzrost a poza tym śpimy w różnych pozycjach. Zapomniała bym o najważniejszym, kupiłam Medivis Lux z Koła i mogę z pełną odpowiedzialnością polecić ten materac.
Pozdrawiam.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 czerwca 2011, 16:58

Witam,

Co za bzdura aby nie kupować materacy w sklepie Internetowym jest wiele innych producentów materacy na rodzimym rynku niż Ikea czy Koło, warto poczytać o materacach i każdy materac jest dobrany pod człowieka, czasem będzie to mięki lub średnio-twardy, na sprężynach (kieszeniowy) lub wysokoelastyczny albo latekstowy, wystarczy zadzwonić i wypytać po chwili można samemu dojść do wniosku czy dana osoba, która doradza materac wie o nich wszystko. Ja swój kupiła w sklep materace nr w Polsce, jestem bardzo zadowolona, dostałam rzetelną podpowiedz nikt nie mnie nie naciskał po prostu idealne zakupy, wczesniej z mężem testowalimy materace prawie 2 razy droższe w sklepach szkoda zachodu. Pozdrawiam Ania

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 czerwca 2011, 22:38

Szukasz dobrych materaców? Lepiej trafić nie mogłeś! Te świetne materace są idealne dla dzieci, na pewno nie pożałujesz zakupu! http://traumeland.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lipca 2011, 11:21

Kupowałam materac z tej strony www.traumeland.pl i rzeczywiście nie żałuję, jestem bardzo zadowolona, ponieważ oprócz tego na stronie sa dostępne porady jaki materac dobrać itp i dzięki temu wybrałam idealny dla mojej kruszynki:)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 lipca 2011, 12:46

Ja osobiście każdemu kto chce kupić sb materac polecam po prostu iść do sklepu poleżać sb na nim zob. twardość itp. zeby pozniej nie żałować :)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lipca 2011, 15:16

Witam,

Jeśli chodzi o materac w rozmiarze 160x200 w cenie do 500zł, to można kupić tylko i wyłącznie bonell. Bonell ma jedną zaletę jest tani i później zostają tylko wady.

Jeśli chodzi o materac do 1500zł mogę z czystym sumieniem polecić http://materacdospania.pl/materac-estrella-lux.html ESTRELLA LUX, materac kieszeniowy połączony z lateksem.

Jednak zachęcam do kontaktu, ponieważ http://materacdospania.pl/materac powinien być indywidualnie dobierany. Jest to zbyt ważne dla naszego zdrowia, aby wybrać ogólne rozwiązanie.

Pozdrawiam
Robert

Ten post był edytowany przez Tomaszu dnia: 22 lipca 2011, 09:36
Zgłoś | Cytuj | Link

1 sierpnia 2011, 22:54

Witam. A czy ktoś z was słyszał coś o bydgoskiej firmie NCP i materacach Kameleon?
http://www.ncp.sklep.pl/index2.php?cat=26&grupa=31&id=4

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 59 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• czym wyczyścić płytki po fudze? Liczba postów: 3757 Grupa: Porady i op... Wyczyścić będzie trudno. Najważniejsze to po prostu na czas je zaimpregnować.
  • projektant wnetrz warto? Liczba postów: 450 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....
  • jakie prezenty zrobić? Liczba postów: 19 Grupa: Porady i op... Świąteczna choinka pełna pralin z mlecznej czekolady to doskonały pomysł na słodki upominek dla bliskich. Dostępna na https://smaczajama.pl/pl/p/-Lindt-Lindor -S...
  • jaką firmę w Poznaniu wynająć do przeprowadzki Liczba postów: 185 Grupa: Porady i op... Większość osób, przynajmniej raz w życiu, czeka przeprowadzka. Nie jest to nic przyjemnego, ale takie zadanie można skutecznie ułatwić. Kiedy do przetransportow...
  • Przeprowadzka - Kraków Liczba postów: 26 Grupa: Porady i op... Moim zdaniem przeprowadzka może być stresującym i przytłaczającym doświadczeniem, zwłaszcza jeśli próbujesz zrobić to wszystko na własną rękę. Dlatego warto wzi...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 279

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >