Jaki materiał na ściany?

« Powrót do grupy: Stawiamy ściany

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

22 marca 2011, 15:56

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam, witam,
jasne, słyszę.. jedni lubią cegłę, inni beton komórkowy.. jeszcze inni cegłę wapienno-piaskową.. wolny kraj to jest, podobno.. ;) Wszystkie te materiały mają jakieś swoje plusy i minusy. trzeba tylko sobie powiedzieć co chce się uzyskać i wykorzystać te materiały które najlepiej spełnią nasze oczekiwania.

pozdrawiam forumowiczów

PS. i jeszcze raz odniosę się do wypowiedzi użytkownika Aress:
Użytkowniku Aress - przestań robić to co robisz, bo ci nie wychodzi.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 marca 2011, 21:53

Dobry ruch tak się odciąć. Ostatnio zdarzyło mi się czytać wątek o firmie Praefa na innym forum. Tamci to się ładnie wkopali.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 marca 2011, 15:17

czyzby zmieniono zakres dzialan i ktos wam psuje szyki
dobrze ze chcac sie dowiedziec o konkretnych materialach czegos nie trzeba wyczytywac papki sciaganej ze strony www tylko wystarczy podpytac uzytkownikow ktorzy maja pojecie odnosnie danego materialu.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2011, 15:29

Спасибо, очень интересная заметка.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2011, 21:49

On chyba chciał powiedzieć, że któryś z postów mu się podoba ;)

Polecenie od osoby która zna się na rzeczy zawsze było najbardziej wartościowe.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 kwietnia 2011, 12:56

chodzilo mu o caly watek tak domniemam
na wsch bardzo popularny jest bk, tylko sie zastanawiam czy roumie cokolwiek czy tylko lapie nazwy glowne :)

Xella a Aress ta wasz byly pracownik czy o co z tym chodzi?

Zgłoś | Cytuj | Link

13 maja 2011, 19:42

[quote=Filip.Ru]
chodzilo mu o caly watek tak domniemam
na wsch bardzo popularny jest bk, tylko sie zastanawiam czy
roumie cokolwiek czy tylko lapie nazwy glowne :)

Xella a Aress ta
wasz byly pracownik czy o co z tym chodzi?

Witam,
.. noo, rozumie, na pewno.. ;) zwłaszcza wszelkie niuanse z innych wątków, jak np. o wycinaniu kwadratowych bloczków w hurtowniach.. ;) ..
a co do użytkownika Aress, to trudno wyczuć co nim kieruje i skąd się wziął.. :) .. jedno wydaje się pewne, że jest wrogo nastawiony przede wszystkim do samego siebie...
Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

27 maja 2011, 20:57

Czy Xella planuję jeszcze jakieś akcje jak "Akademia Murowania"? Bo znajomy był i wrócił zadowolony a ja przegapiłem tą akcję.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 czerwca 2011, 13:38

hahahaha jak mi ktos napisze ze tu nie chca wypozycjonowac slowa na ix to mu sie zasmieje w twarz...

Zgłoś | Cytuj | Link

7 czerwca 2011, 15:10

Użytkownik bud napisał: Ja także jestem zwolennikiem Ytonga. Jest jeszcze Solbet ale o nim są zdania podzielone, ponoć strasznie śmierdzi chlorem i jest szary.

ja mam biały i nie smierdzi wrecz przeciwnie;)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Budowa domu-koszty Liczba postów: 200 Grupa: Stawiamy śc... Cześć! Szukam sklepu internetowego, w którym mogę kupić wyciskacze do kleju i silikonu akumulatorowe https://wkretarka.com.pl/100-wyciskacze- kleju-silikonu-akum...
  • ankrowanie ścian - co to i za ile? Liczba postów: 11 Grupa: Stawiamy śc... Ankrowanie ścian to technika wzmacniania lub stabilizowania ścian, najczęściej stosowana w budownictwie lub przy pracach związanych z remontami i zabezpieczanie...
  • Jaki klej do ścian z Suporeksu? Liczba postów: 5 Grupa: Stawiamy śc... Można suporeks łączyć z klejem tylko nie w pierwszej warstwie o tym należy pamiętać. Mi ekipa https://remontyelblag.pl murowała i tak obserwowalem jak oni to ro...
  • czy warto budować dom ze ścian jednowarstwowych Liczba postów: 136 Grupa: Stawiamy śc... Hej, jeśli korzystacie z materiałów wienerberger to zerknijcie na ten ich konkurs, bo mogą Wam zwrócić za nie pieniądze: https://www.budogram.pl/konkurs
  • Jakie kupić narzędzia? Liczba postów: 4959 Grupa: Stawiamy śc... Decydując się na zakup narzędzi i maszyn budowlanych, warto postawić na sprawdzonego dostawcę, jakim jest firma https://tarwis.pl/ . Ich oferta to nie tylko sz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19398 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 362

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >