offline ![]() stefcioburczymucha praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Artek1 inżynier
![]() |
centralne odkurzacze są niezawodne , z tej strony mam akurat dobry odkurzacz https://centralne-odkurzacze.net/45-jednostki -centralne ,którego instalacja była prosta i wygodna. Sprzątanie nie jest już męczace bo nie obciążam kręgosłupa nosząc ciężki odkurzacz. |
Ten post był edytowany przez Artek1 dnia: 30 kwietnia 2018, 22:57 | |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Tomek111 fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() Kiero praktykant
![]() |
Oczywiście, a dlaczego nie? Wiadomo, że o wiele bardziej
nadaje się gdy ktoś ma dywany, ale na pewno jest o wiele
bardziej efektywne |
| |
offline ![]() EcoMax.pl doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: dswe praktykant |
Jeżeli rozglądacie się za dobrym odkurzaczem to powinniście się rozejrzeć za dobrą firmą, która zajmuje się sprzedawaniem odkurzaczy. Taką firmą na pewno jest www.eodkurzacz.pl Sam korzystam ze sprzętu od nich zakupionego i mogę go polecić również wam. |
| |
offline ![]() EcoMax.pl doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() jeżjerzy praktykant
![]() |
Wiele osób ma takie odkurzacze, mi się to nie podoba bo
ten wąż obija nam wszystkie rogi pomiędzy pokojami |
| |
offline ![]() Oktanka praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() Bordon44 fachowiec
![]() |
|
|
Jaki odkurzacz centralny możecie polecić?
«
Powrót do grupy: Inteligentny dom
Ostatnio na forum
- uchwyty meblowe wpuszczane Liczba postów: 23 Grupa: Inteligentn... Nie wiem, ale widzę że szukacie dla siebie - artykuły pod meble... Skoro tak to możecie sobie sprawdzić również co w ofercie ma hurtownia akcesor...
- Budowa kominka Liczba postów: 7 Grupa: Inteligentn... Użytkownik Gość: jason135 napisał: For the construction of a fireplace, precise planning and quality materials are key. If you're looking for funding or educati...
- Jakie rodzaje klimatyzatorów preferujecie Liczba postów: 5 Grupa: Inteligentn... Użytkownik lisadupree napisał: Czy są jakieś szczególne wymagania dotyczące instalacji klimatyzatorów w biurach? Sprunki 1996 Powinieneś rozważyć oszczędzani...
- Szukam specjalistów od kompensacji mocy biernej Liczba postów: 5 Grupa: Inteligentn... Przygotowujemy się do odbioru nowego obiektu przemysłowego i projektant zaznaczył, że jednym z kluczowych elementów końcowych będzie wykonanie dokładnych pomiar...
- Ogrzewanie a pompa ciepła Liczba postów: 53 Grupa: Inteligentn... Pompy ciepła stają się coraz popularniejsze, bo pozwalają uniezależnić się od drożejących paliw kopalnych. Aiwa oferuje modele z ekologicznych czynników chłodni...