ja uważam, że najlepszy będzie odkurzacz, albo piorący, albo wodny, bo wtedy kurz zbiera się w wodzie i nie lata po całym mieszkaniu i tak szybko się nie unosi, ale piorący też będzie dobry, bo dla alergika najlepiej cały kurz zbierać na mokro , uważam, że taki będzie jak najbardziej ok http://www.medialux.pl/dzial/drobneagd/kategoria/?id=47&prod =245242
Gość: qarola praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline pequena123 praktykant
|
Z kolei jak się chce oczyścić dywan ze zwierzęcej sierści, to lepiej tych piorących nie używać, bo mokre włosy się za bardzo nie chcą odklejać... Albo po prostu tryb suchy użyć. A tak poza tym to ja na temat jak piorący odkurzacz opinie mam bardzo pozytywną. |
| |
Reklamy Google | |
offline Luiza123 majster
|
|
| |
offline kuratelko majster
|
To jest podstawowy błąd, że szuka się pośrednich
rozwiążań zamiast zacząć od podstaw, czyli podłogi.
Ludzie trzymają dywany pełne roztoczy i pozniej kupują
drogie odkurzacze zamiast zająć się podstawowym
problemem. Radze się zastanowić nad zmianą podłogi i
zapoznać z tym artykułem: |
| |
Gość: Jakub_123 praktykant |
Może nie trzeba będzie zmieniać podłóg:) Można kupić za to rewelacyny odkurzacz kolumnowy SEBO. To niemiecki bardzo znany na świecie odkurzacz. Posiada rekomendację British Allergy Fundation jako produkt dla osób cierpiących na alergię bo działa w ten sposób że zasysa brud do środka, nie wyrzuca go na zewnątrz tak jak robi to wiele odkurzaczy!Kupujcie!!! |
| |
Reklamy Google | |
Gość: dawid praktykant |
|
| |
Gość: Ewelina0 praktykant |
Te polecane przez wszystkich odkurzacze Sebo widziałam na
pokazie mody, modelki chodziły z nimi po wybiegu... To
chyba pierwszy na świecie taki pokaz:)A odkurzacze to
raczej obiekt westchnień niż zwykły sprzęt agd...
Wklejam filmik z pudla:) |
| |
Gość: zapytajajka praktykant |
|
| |
Gość: trzynutki praktykant |
tak miałam przyjemność i powiem Ci, że wszystko, co można wyczytać na jego temat, jeśli chodzi o ten model jest prawdą. Sprawdza się bardzo dobrze, jest dokładny, mocny, ale też wygodny jeśli chodzi o prowadzenie. Jedyna uwaga, jaką do niego mam to kolor mi się nie podoba, zbyt jaskrawy. |
| |
Gość: zapytajajka praktykant |
|
|