offline cieciuch praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Jan Fachowy fachowiec
|
Witam, |
| |
Reklamy Google | |
offline sok1960 praktykant
|
Kup najprostszy Karcher do domowego użytku.Nie do
zajechania. Mam taki model który nawet nie jest już w
sprzedaży ale nie mam kompletnie z nim problemów. jak nie
mam worków to odkurzam bez nich i już. |
| |
offline Krysyla doświadczony
|
A ja mam dwa odkurzacze piorące z tym, że w chwili obecnej żadnego z nich nie używam. Na razie przerzuciłam się na zwykły odkurzacz bezworkowy, ponieważ dla mnie to one są jednak ociupinkę za ciężkie. W zasadzie to gdyby nie ta ich waga, stwierdziłabym, że są naprawdę fantastyczne ale niestety... ważąc niespełna 50kg, wchodząc w te i wewte po schodach i ciągnąc za sobą odkurzacz, można się naprawdę dość mocno umęczyć ;/ |
| |
offline Mario29 doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline widar fachowiec
|
Za niecałe 200 złotych dostaniesz porządny odkurzacz Karcher z dwuletnią
gawarancją. |
| |
offline panstarosta majster
|
Karcher jest okej. Możesz też kupić coś od Zelmera, czy philipsa :-) Ja mam zelmera już kilka lat i działa bez najmniejszych problemów. Najzwyklejszy najtańszy meteor będzie Ci długo służył. zresztą ma 4 lata gwarancji :-) |
| |
offline Pudzian3 praktykant
|
|
| |
offline Krysyla doświadczony
|
Hej, mam do Was o pomoc w wyborze. Chcę kupić z tej strony odkurzacze bezworkowe i jeszcze potrzebuję stąd wybrać na prezent odkurzacze piorące. Nie bardzo wiem teraz na co sięzdecydować dlatego każda rada będzie dla mnie jak złoto. Z góry dzięki, pozdrawiam ;) |
| |
offline aurora majster
|
|
|
Jaki odkurzacz? (nie centralny)
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Biuro księgowe w Warszawie Liczba postów: 11 Grupa: Porady i op... Samodzielne prowadzenie księgowości w e-commerce może być korzystne finansowo, ale wiąże się z ryzykiem popełnienia błędów. Wymaga to znajomości zasad podatkowy...
- Meble laboratoryjne Liczba postów: 58 Grupa: Porady i op... Przechowywanie próbek biologicznych w temperaturach ultra-niskich wymaga specjalistycznych zamrażarek, które gwarantują stabilność warunków nawet przy -86˚C. Te...
- Książka Obiektu Budowlanego [Poradnik] Liczba postów: 2 Grupa: Porady i op... Trudno znaleźć autora, który wzbudza tyle emocji, co Piotr Lucjusz. Jego ekscentryczne podejście do życia i pisania stało się jego znakiem rozpoznawczym. W jego...
- Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 407 Grupa: Porady i op... Szukasz nowoczesnego sposobu na obniżenie kosztów klimatyzacji i zarządzanie światłem w swoim domu lub biurze? System żaluzji fasadowych SkyFlow to świetne rozw...
- Szafa pod zabudowę Liczba postów: 147 Grupa: Porady i op... Możesz kupić szafę pod zabudowę w tej cenie i jest to ok rozwiązanie jeśli się nie przeprowadzasz, bo te szafy są do jednorazowego montażu. Są ładne i w niskich...