offline Youtubowiec praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: arek praktykant |
Wszystko zależy od tego czego się szuka |
| |
offline selgros praktykant
|
Dziwne trochę, że cena nie gra roli, ale ok. Okap kominowy AEG-Electrolux DK 9690-M 2130 złotych na megamedia.pl. Jak dla mnie piękny. Gdyby dla mnie cena nie grała roli na pewno bym go kupiła. 90 cm, kominowy, 3 stopnie mocy ( + 1 intensywny ), sterownie Touch Control, max. 650 m3/h - tryb intensywny, tryb pracy wywiewowy/recyrkulacyjny, 2 filtry metalowe wymienne, oświetlenie 2x20 W, wskaźnik nasycenia filtrów, elektrorniczna regulacja. W dodatku taki ładny i nowoczesny. Ja u nich też kupiłam, ale dużo tańszy, za 900 zł. Jestem zadowolona, bo też nieźle wygląda i nie psuje się więc jest ok. Miłego zakupu. |
| |
offline tedy praktykant
|
witaj, |
| |
Reklamy Google | |
offline bud fachowiec
|
No dobra, mój faworyt to wyspowa Laguna -cena to jedyne 6190zł :shock: |
| |
Gość: milagors praktykant |
Zgadzam się z Tobą Tedy, to że okap kosztuje 5000 wcale
nie gwarantuje że będzie lepiej pracował od tego za 3000
zł. Ja mam trochę tańszy od twojego a mianowicie Nomina
60.2 MAX - za 1341 zł, ale z tego co patrzyłam obydwa
mają takie same parametry więc różnią jedynie designem
:) |
| |
Gość: Alan praktykant |
|
| |
Gość: Kali - Ali praktykant |
Firma Gutmann specjalizuje się w projektowaniu i produkcji
wyłącznie okapów kuchennych. |
| |
offline cegielka doświadczony
|
ja mam okap whirpool. Super, dwa lata bez problemów, nie wiem nawet jak to się dzieje że nie ma na nim żadnego osadu.. przeapalila się zarówka, ale taką można kupic w normalnym sklepie. Okap wygląda przy tym stylowo. ale slyszalam ze wlasnie nie wszystkie sprzęty whirpool są niezawodne.. tak? |
|
Jaki okap kuchenny najlepszy na naszym rynku?
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- Jakie okna dachowe? Liczba postów: 335 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 518 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
- Fotowoltaika Liczba postów: 161 Grupa: Technologie... Zdecydowałam się na montaż fotowoltaiki w domu i to była świetna decyzja. Wybrałam firmę SIB (fotowoltaika w bielsku białej) z Bielska-Białej i mogę ich szczerz...
- Jakie kupić narzędzia? Liczba postów: 636 Grupa: Technologie... Co do wyboru dobrej jakości narzędzi ręcznych i elektronarzędzi to na pewno warto również zapoznać się z ofertą hurtowni Chle-Mar gdzie będziecie mogli wszystko...
- Ogrodzenia PCV :] Liczba postów: 428 Grupa: Technologie... Pytanie czy ogrodzenie pcv to faktycznie najlepsza i zarazem jedna z tańszych opcji, bo moim zdaniem nie do końca. Może poniekąd jeżeli chodzi o cenę to można s...