Jaki piec kupić?

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  11 12 13 14 15  ▸  ▸▸

2 października 2015, 10:14

Zgadzam sie: good 0 bad

Minęło już trochę czasu,więc może zdecydowałeś się już na konkretny model kotła? jeżeli nie to nasza propozycja jest w dalszym ciągu aktualna i służymy swoją pomocą na www.Elando.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 października 2015, 10:03

Ja kiedys podczas kupna pieca doradzałem się u nich www.kotlostal.com.pl tam tez kupilem piec, mysle, ze warto abys porozmawial się z profesjonalistami

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 października 2015, 11:51

A zaglądaliście do nas na Elando.pl ? Bo jeżeli nie to najwyższy czas to zrobić,tym bardziej że sezon grzewczy dopiero przed nami,więc można liczyć na niższe ceny wybranych kotłów.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 października 2015, 11:38

Instalacja lpg nie wszędzie będzie opłacalna i czasem po prostu mija się to z celem. Tutaj faktycznie lepiej wybrać tradycyjny układ Co plus dobry kocioł,a ten znajdziecie na www.PieceMans.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

28 października 2015, 19:45

Oj i zazwyczaj niestety nie jest opłacalna. Wydaje mi się, że kotły na pelet i brykiet teraz są najczęsciej montowane :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 listopada 2015, 20:08

No nie wiem, ja uważam, że to właśnie ogrzewanie gazem będzie przeżywało w najbliższych latach największy rozkwit. Przede wszystkim jest to ekologiczna metoda ogrzewania domu, a wiadomo w jakim kierunku idą przepisy unijne. Warto zapoznać się szczegółowiej z tematem, bo takie firmy jak http://www.baltykgaz.pl/ już teraz robią dobrą robotę, jeśli chodzi o ogrzewanie gazem.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 listopada 2015, 14:20

Co do kotłów na brykiet to pena zgoda,są często montowane bo i sama biomasa nie jest droga,ekologiczna. Możecie ją spotkać na
www.Oze.Sklepna5.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

25 listopada 2015, 10:40

A zaglądałeś już na naszą stronę www.Elando.pl ? Jeżeli nie to zapraszamy,znajdziesz tam szeroki wybór dobrych kotłów grzewczych w niższej cenie. Fachowa obsługa zawsze służy swoją pomocą.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 stycznia 2016, 18:14

Piecem węglowym palił mój dziadek, ojciec i ja przez 30 lat. Nigdy nie można było mieć porządku w piwnicy. Marzyło mi aby mieć tam pralnie, spiżarnie, lecz nie było możliwości tego wprowadzić w życie, aż do momentu jak sprawiłam sobie ten wynalazek. Od miesiąca biało, nowe kafelki, czysto i pachnąco. Praleczka się kręci:) Uwielbiam ten świeży zapach prania, zamiast cuchnącego czadu i brudu. Po miesiącu używania mogę stwierdzić, że koszt ogrzewania zgadza się z tabelką. Mam stary dom 180 m2, ocieplony i po przeliczeniu zużytej energii wyszło 660zł/miesiąc. Śpię spokojnie, nie wstaję w nocy żeby dokładać do pieca. Plac wysprzątany, piwnica czysta, nic się nie wnosi się do środka. Dla mnie super. Piec nazywa się T69 zakupiłam na stronie www.przyjemnysen.pl Polecam każdemu Barbara

piec kupiłam tutaj:
http://przyjemnysen.pl/kocio%C5%82%20elektryc zny,%20ogrzewanie%20elektryczne,%20piec%20elektryczny%20C.O. %20T69

Zgłoś | Cytuj | Link

16 stycznia 2016, 15:20

Zdecydowanie najbardziej efektywne są nowoczesne technologie, takie jak tu http://ekosunkoszalin.pl/ choć instalacja może być troszeczkę droższa w założeniu, to potem w zasadzie po 1 sezonie się zwraca kost.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  11 12 13 14 15  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zbiornik na paliwo Liczba postów: 87 Grupa: Robimy inst... Chcesz zadbać o jakość paliwa i ochronić swoją maszynę przed zanieczyszczeniami? Sprawdź filtr paliwa SWIMER! Dzięki wysokiej przepustowości 100l/min idealnie s...
  • Jaki wybrać kocioł? Liczba postów: 33 Grupa: Robimy inst... Jaki kocioł gazowy? Co polecacie dom 110 m2, dwie łazienki (w jednej wanna a w drugiej prysznic), kuchnia... Chciałabym żeby ciepła woda była dostępna non stop....
  • Instalacja grzewcza Liczba postów: 142 Grupa: Robimy inst... Wieloletnie doświadczenie w instalacjach sanitarnych, grzewczych, wodno-kanalizacyjnych oraz wentylacyjnych posiada firma Szumscy. Pełny zakres usług jest u nic...
  • gdzie ten tani węgiel? Liczba postów: 3 Grupa: Robimy inst... W przypadku kiedy szukasz solidnego dostawcy węgla? Rastar2 z Chorzowa https://rastar2.pl/oferta/hurtowa-sprzed az-wegla-cennik to rzetelna firma, która oferuje....
  • jakie ogrzewanie ? Liczba postów: 794 Grupa: Robimy inst... Nie ma nic lepszego niż poczucie ciepła i komfortu w swoim własnym domu, zwłaszcza w chłodne dni. Dlatego też warto zainwestować w niezawodne i ekonomiczne rozw...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 381

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >