ja mam piec na pellet, kupowałem w http://499.com.pl/ i jestem bardzo zadowolony z tego wyboru. Ogrzewanie nie jest drogie, do tego wynosi się 'odpady' co jakieś 1,5-2 tygodnie. No i nie ukrywam, że duzym plusem jest to, że nie zwiększa się tym sposobem emisji CO2
Stron: 19 ▾ ◂◂ ◂ 15 16 17 18 19 ▸
Gość: kamil111 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Kotly-Kowalew.pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: ddaarroo praktykant |
Dobrą, wszechstronną ofertę ma Swatt, hurtownia ze strony swatt.pl. Można u nich grzejniki dobrać, czy kotły, poza tym, wiem że ogrzewanie podłogowe też mają na przyzwoitym poziomie w ofercie. Terminowe dostawy, zgodność produktów z opisem i też duży plus za to w jaki sposób pakują części – wszystko jest zabezpieczone, ochronie przed ewentualnymi obtarciami. |
| |
Gość: istwan praktykant |
|
| |
Gość: heniek9877 praktykant |
Przestawiłem się pół roku temu na technikę grzewczą jaką sprzedaje Swatt na swojej stronie swatt.pl. Profesjonalna hurtownia, mają certyfikowane, atestowane rzeczy zamiast jakiś chińskim imitacji, które często są potem źródłem problemów a nierzadko wycieków i wypadków w budynkach. Można się z nimi dogadać co do terminu dostawy, nie grzebią się z kompletowaniem zamówień. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: bogdan654 praktykant |
Jakoś od zeszłych wakacji robię zamówienia na kotły i grzejniki przez stronę swatt.pl. Sprawnie prowadzona hurtownie, jak na razie żadnych opóźnień przy zamówieniach mi nie robili. Mają rzeczy w lepszym standardzie, są to już urządzenia nowszej generacji, ale jeśli doliczyć rabaty dla instalatorów to wychodzi w miarę okazyjnie. |
| |
Gość: mjow praktykant |
Ja sobie nie wyobrażam już innego sposobu ogrzewania domu, niż ekogroszek. Przede wszystkim jest to naprawdę bardzo wygodna opcja, szczególnie jeśli nie spędza się całych dni w domu. |
| |
offline AdrianPudlo inżynier
|
|
| |
Gość: edgar2321 praktykant |
Sporo kotłów węglowych przez ostatni rok zamówiłem przez serwis swatt.pl. To jest internetowa hurtownia instalatorska, mają w zasadzie wszystko jeśli chodzi o systemy grzewcze, wodne, sanitarne i tak dalej. Mi się zazwyczaj udaje trafić na dobrą obsługę, można się skonsultować co do sprzętu i parametrów. Nikt mnie tutaj jeszcze nie oszukał, jeśli jest mowa o konkretnej wydajności kotła to faktycznie w rzeczywistości spalanie jest adekwatne. |
| |
offline Kotly-Kowalew.pl doświadczony
|
|
|
Stron: 19 ▾ ◂◂ ◂ 15 16 17 18 19 ▸