offline GWARDIA inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline justyna85 fachowiec
|
|
| |
offline Zielony inżynier
|
|
| |
offline justyna85 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline aurora majster
|
Fiolet jest niesamowitym kolorem, ale nie wiem czy jest odpowiednim kolorem do sypialni, niby tutaj na tych zdjęciach te kolory wyglądają naprawdę ciekawie, tyle tylko, że tutaj dobrane są odpowiednie dodatki, które trochę uzupełniają kolor, żeby jednaj nie był aż tak bardzo dominujący. |
| |
Gość: Werkyz praktykant |
|
| |
offline LubieRemonty majster
|
|
| |
offline Keemack inżynier
|
Możesz zajrzeć i coś tu poszukać http://www.kitakoral.pl/ aranżacje mają naprawdę wyjątkowe, podejście do projektów jest indywidualne, a zajmują się zarówno projektami wnętrz, jak i projektami budowlanymi. |
| |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
Mogę się zgodzić, że podstawą w każdej sypialni
będzie wygodne, komfortowe łóżko wraz z materacem, ale
nie zapominajmy także o meblach jak szafa, garderoba czy
toaletka z lustrem- to wszystko zawsze bardzo przyda i
sprawdzi się w każdej sypialni. |
|
Jaki pomysł na sypialnie
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- kamień dekoracyjny na ścianie Liczba postów: 34 Grupa: Porady i op... W ramach poszerzania świadomości ekologicznej firma wprowadziła do oferty dekoracyjne elementy do wnętrz, które są wytwarzane z recyklingowanych materiałów. Każ...
- projektant wnetrz warto? Liczba postów: 449 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....
- Wycieraczki samochodowe - jakie? Liczba postów: 61 Grupa: Porady i op... Użytkownik andrzej89 napisał: Akurat jeżeli chodzi o wycieraczki samochodowe to ze swojej strony polecam zwrócić uwagę na producenta Dipp, który przygotował wer...
- Kręgosłup - rehabilitacja Liczba postów: 78 Grupa: Porady i op... Rozpocznij od szczerej rozmowy z członkami Mapquest Directions grupy. Wyjaśnij powody swojego powrotu i pokaż, że jesteś gotów do współpracy.
- Szafa pod zabudowę Liczba postów: 146 Grupa: Porady i op... Możesz kupić szafę pod zabudowę w tej cenie i jest to ok rozwiązanie jeśli się nie przeprowadzasz, bo te szafy są do jednorazowego montażu. Są ładne i w niskich...