Moim zdaniem zarządca powinien przede wszystkim być uczciwy i sumiennie wypełniać swoje obowiązki. Ja mieszkałam na wielu osiedlach w Warszawie (czasy studenckie) i nie zawsze były one zarządzane w efektywny sposób. Obecnie mieszkam na Ursynowie, gdzie zarządcą jest Lemmon House. Osiedle jest czyste, wszelkie usterki w miarę szybko naprawiane, wszystkie informacje na temat zmian, zamieszczane są na stronie internetowej. Mieszkańcy raczej na nic się nie skarżą.
offline amanda kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline gabon fachowiec
|
Jako odpowiedni przykład - https://integrummanagement.pl/ |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Radzio32 praktykant |
|
| |
Gość: deem praktykant |
Wszystkim osobom, które rozglądają się za odpowiednią firmą zajmującą się zarządzaniem nieruchomościami polecam skontaktować się z www.eureka.wroclaw.pl Korzystam z ich usług od dawna i mogę wam powiedzieć że wywiązują się ze wszystkich swoich obowiązków. |
| |
Gość: ares123 praktykant |
Dobrze jest też kierować się opinią ludzi lub zwyczajnie poszukując zarządcy to pochodzić po osiedlach. Od razu będzie widać, które jest zadbane, a które nie i wtedy warto dopytać kto jest zarządcą. U nas w ten sposób zaufaliśmy (jak się okazało słusznie) Integrum Management. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: betonateg praktykant |
Znalezienie dobrego i zaufanego zarządcy nieruchomości to podstawa. Jeżeli rozglądacie się za czymś na terenie Poznania to polecam wam nawiązać współpracę z firmą www.adminion.pl Na nich można w pełni polegać. |
| |
offline Deryll fachowiec
|
Myślę, że dobry zarządca nieruchomości powinien zajmować się kompleksową obsługą nieruchomości komercyjnych oraz właścicieli nieruchomości czynszowych. Ja od lat współpracuję z firmą www.expert-nieruchomosci.eu . Posiadają przejrzystą ofertę, wieloletnie doświadczenie oraz profesjonalną kadrę pracowniczą. |
| |
Gość: bret praktykant |
Wszystkim osobom mieszkającym na terenie województwa dolnośląskiego, które rozglądają się za sprawdzonym zarządcą nieruchomości, polecam zgłosić się do firmy https://wspolnota-luban.pl/ Sam korzystam z ich usług i wiem że można na nich w pełni polegać. |
| |
Gość: Anonimowy34 praktykant |
Powinien przede wszystkim słuchać mieszkańców i nie robić im pod tzw. górkę. U nas na jednym z warszawskich osiedli Altiplano jest zarządcą i ogarniają swoje obowiązki bardzo dobrze. Czasami się zdarzy że komuś coś nie pasuje ale normalnie można to zgłaszać i oni się tym zajmują, sprawdzają. |
| |
Gość: calen praktykant |
|
|