offline ![]() Czarny inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: milena88 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: HoleCole praktykant |
|
| |
offline ![]() fika27 praktykant
![]() |
Wiesz, niby dużo jest tego na rynku, na płytkach, w urzedach pomogą itd. ale i tak niektóre pozycje mnie dziwią, co jak dostaniesz np. PIT na opcje binarne demo? Jak to wtedy wygląda? W żadnym programie nie ma stosownej pozycji niestety. |
| |
offline ![]() janek437 inżynier
![]() |
Do wszelkich firmowych rozliczeń warto wykorzystać narzędzia z https://wfirma.pl/ - tanio i pewnie. Jeśli masz problem korzystasz ze wsparcia prawnika czy księgowego w ramach abonamentu |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: GetHigh praktykant |
Probówałam korzystać z różnych programów do rozliczania pit i jak mam być szczerato najlepszy zdecydowanie jest Pitax. prosty w obsłudze program . korzystam z niego co roku od kilku lat i nigdy nie ma żadnych problemów . Szybka wysyłka deklaracji i potwierdzenie Upo |
| |
offline ![]() Piotrek122 inżynier
![]() |
Ja polecam tradycyjny z Urzędu Skarbowego jest chyba najlepszym programem dostępnym w sieci. Wszystko bardzo proste, nawet osoba niedoświadczona sobie z tym poradzi. A wiadomo że z rozliczeniem rocznym nie ma żartów poczytaj http://urzadskarbowy24.pl/co-grozi-za-zlozenie-pit-po-termin ie/ sobie jakie kary grożą za niezłożenie Pitu w terminie |
Ten post był edytowany przez Piotrek122 dnia: 3 kwietnia 2018, 13:51 | |
| |
offline ![]() basiulka55 doświadczony
![]() |
|
| |
![]() Gość: Sciors praktykant |
|
| |
offline ![]() Elza doświadczony
![]() |
Pomóżcie mi, proszę, jeśli się orientujecie. Czy aby otrzymać zwrot podatku norwegia kalkulator jest mi jakiś potrzebny ? Chciałam to zrobić sama jakimś specjalnym programem, ale znajomy namawia mnie do kontaktu z firmą Eu Service. Upiera się, że nie mogę rozliczyć się sama, tylko muszę poprosić odpowiednich doradców, którzy pomogą odzyskać mi pieniądze za pracę za granicą. |
|
Jaki program wybrać do rozliczenia PIT?
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Gry komputerowe Liczba postów: 124 Grupa: Trudne tema... Cześć! Korzystam z Mostbet od kilku miesięcy i mogę rozwiać Twoje wątpliwości. Jeśli chodzi o bonus powitalny, jest to bardzo korzystna oferta, szczególnie dla....
- Grzejnik energetyczny Liczba postów: 2 Grupa: Trudne tema... W wielu procesach produkcyjnych kluczowe znaczenie ma precyzyjna kontrola temperatury. Grzejniki rezystancyjne to niezawodne rozwiązanie stosowane w różnych bra...
- jak transportować duze gabaryty Liczba postów: 26 Grupa: Trudne tema... Prowadzisz firmę transportową? TGZ oferuje świetne warunki ubezpieczenia dla samochodów dostawczych i ciężarowych https://tgz.katowice.pl/blog/ubezpieczen ie-tra...
- Jaki hosting wybrać? Liczba postów: 37 Grupa: Trudne tema... Siemka! Chciałbym stworzyć serwer Minecraft na modach, ale nie wiem, które paczki są najbardziej stabilne i warte uwagi. Zastanawiam się nad modami technicznymi...
- Sposób na zdrowie Liczba postów: 579 Grupa: Trudne tema... Hej wszystkim! Pracuję nad poprawą stanu zdrowia po kontuzji i rozważam zakup urządzenia vitafon do domowej rehabilitacji. Czy ktoś z Was korzystał z tego sprzę...